Цветана Манева в Скъпи наследници – сериал по bTV

Богат българин се преселва във вечните ловни полета и остава огромно наследство за разпределяне. Наследниците му са готови да грабнат бонусите си, но има уловка. Всеки трябва да изпълни определена мисия, за да се добере до своя дял от наследството.

Нормално е в такава обстановка да се развихрят поредица от интриги и драматично-комедийни ситуации, които би трябвало да задържат вниманието на зрителите за поне една година напред. Това е идеята на Би Ти Ви, която се зае с реализацията на амбициозния проект.

Вече са снимани първите тридесетина епизода на сериала, който трябваше да е основният коз в програмната схема на частната телевизия. На него залагаше и бившият вече изпълнителен директор Павел Станчев, който отдавна има идея да свали от трона турските сапунки, заменяйки ги с родна продукция. Сериалът с работно заглавие „Скъпи наследници“ по план трябва да стартира през март и да върви всяка вечер в праймтайма.

Не е съвсем ясно дали смяната по върховете на властта в Би Ти Ви няма да наложи и промяна в програмната схема. Дошлият на мястото на Павел Станчев изпълнителен директор все още се ориентира в обстановката, но скоро ще трябва да взима важни решения. Австриецът Флориан Скала съвсем нормално ще наложи своята визия за развитието на подопечната му телевизия. Може и да се окаже по-голям фен на турските сериали от предшественика си да сложи прът в колелата на идеята да се дава приоритет на родните тв поредици.

В момента всички продуценти в Би Ти Ви очакват с огромно нетърпение новите заповеди. Нито един риалити формат или сериал не може да се смята за бетониран в програмната схема. Това се отнася и за „Скъпи наследници“, в който са ангажирани доста популярни артисти. В една от главните роли ще играе Цветана Манева, която за последно се подвизаваше в ролята на майката на Иво Андонов в сериала „Под прикритие“.

Ангажиран с производството на новия сериал е продуцентът Михаил Менкаджиев, който продуцираше и първия български подобен проект – „Забранена любов“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: списание Хай клуб