Цветелина Грахич иска „пълна програма“ от Краси Радков!

Харлем Шейк разтърсва квартирата на „Младост 5” в петък вечер от 20.00 часа по bTV

Памбос Агапиу, Цветелина Грахич и Митьо Пищова специални гости в шестия епизод на импровизаторското шоу

На 19 април от 20.00 часа Краси и Иво ще превърнат тяхната квартира в ресторант. Двамата съквартиранти ще изпаднат в много комични ситуации, които няма да позволят на зрителите да си поемат дъх от смях.  Междувременно, докато се чудят къде точно да разположат масите и какво ще е менюто, Иво ще разведри обстановката с лунната походка на Майкъл Джексън, изпълнена по уникален начин, Краси ще се опита да намери главен готвач и сервитьор, а Венета ще направи „инспекция” на заведението. Памбос Агапиу ще бъде първата изненада за зрителите, който ще влезе в ролята на уникален сервитьор, владеещ много езици и имащ специални умения в много области.

Във втората част на петъчното импровизаторско комедийно шоу първата гост звезда ще бъде Цветелина Грахич. Тя ще влезе в ролята на приятелка на сестрата на Иво, която я праща, за да получи цялостно обслужване. Причината за посещението е идеята на Иво и Краси да отворят малък дискретен дом, в който предлагат услуги за дами от всякакви възрасти.

Втората гост звезда в епизода ще бъде Митьо Пищова, чиято роля ще бъде на сводник. Пред какво предизвикателство свързано с Митьо е изправена Венета и как празнуват ситуацията с танца на „Харлем Шейк” Краси, Иво и компания ще разкрият на зрителите на bTV от 20.00 часа.

 
По темата: