Цветелина Янева прави крачка към поп музиката – видео

Цветелина Янева представи новия си видеоклип „Без думи“ навръх рождения си ден

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UNxzuAyBK_0

Навръх рождения си ден любимата на Делян Пеевски – Цветелина Янева зарадва многобройните си фенове с нов видеоклип. Той е към песента „Без думи“, която е по музика на Георги Симеонов – JJ, аранжимент на Велислав Драганински и текст на Мариета Ангелова.

Това се случва, след като последният провокативен проект на Янева – „За Господина“, в който се навърта гол татуиран господин, без никакво обяснение бе изтрит от официалния видео канал на „Планета“ в YouTube.

В „Без думи“ певицата успя да изненада меломаните с по-стилен и интелигентен музикален проект, който се открои и с въздействащо видео. Режисьор на лентата е Николай Нанков, а в кадрите този път изпълнителката ни се представя в съвсем различна светлина.

За първи път в четирите визии, в които я виждаме, Цветелина Янева се преобрази като брюнетка, отново изключително елегантна и стилна. Феновете също не пестят комплименти за музикалния проект „Без думи“, което е знак, че той бързо ще се превърне в един от хитовете на есента.

Песента е първата композиция, представена от звездата на „Планета“, която тя ще включи в предстоящия си поп албум. Въпреки заявката обаче, слушатели твърдят, че изпълнителката не може да избяга от типичните „орианталски“ извивки във вокалите, а това ще я лиши от ротация по редица телевизии като BOX TV, The Voice и т.н.

За подготовката на албума Цвети бе споделила отдавна, а появата му е свързана с желанието й да ни разкрие потенциала си и в друг жанр.

„Поп музиката е моята сила, оттам съм започнала, но вече аз самата много съм се изменила“, разкри изпълнителката в телевизионен ефир.

„Така съм свикнала с поп-фолка, че в момента това е моята музика“ – откровено заяви тя, с което успокои феновете, че няма да изневери на жанра.

Частично по инфо на Planeta.TV

 
По темата: