Цветелина Янева: сори фенове, чакайте албума за Нова година!

Цветелина Янева и Траяна в дует – добра компенсация за забавянето!

От доста време се говори за излизането на дебютния албум на Цветелина Янева. Той вече трябваше да е на музикалния пазар, но за съжаление все още не е готов и ще се забави малко повече от очакваното.

„Готвя много нови проекти. Работя по една нова песен с група 032, правя дует с една колежка от „Пайнер“ и още един с една македонска звезда“ – сподели младата певица в ефира на радио „Сигнал+„.

„Колежката от „Пайнер“ е Траяна. Тя е много различна от мен, може би това е идеята на дуета ни, да покажем колко сме различни, няма да се правим на еднакви. Песента ни е дело на Мартин Биолчев и Росен Димитров, който все още пише текста“ – сподели Цвети. Певицата добави, че тя и Траяна искат да изпипат нещата и за това не бързат със записването на песента.

„Колежката от Македония е Сузана Гавазова. Ние бяхме заедно на „Пирин фолк“, тя не можа да си покаже гласовите данни на втория ден, но е наистина страхотна певица. Преди да отида на „Пирин фолк“, това ми беше единственото притеснение – от нея“ – каза Янева.

„Мисля албумът ми да е новогодишен подарък за феновете ми“ – завърши Цветелина Янева.
Инфо на Signal.bg