Цветелина Янева влюбена – „Поверително от NL“

Николета Лозанова отвръща на удара

Поверително от NL” за първи път без гост-водещи

В първото си авторско интервю Николета Лозанова показва Цветелина  Янева в нова светлина – като изключително набожна и вярваща жена, която често ходи на църква. Поп-фолк дивата определя себе си като много емоционална и признава, че често плаче. За музиката, любовта, вярата и интригите в поп-фолка – Цветелина Янева открита и пряма пред Николета Лозанова. Каква ученичка е била Цветелина? Какво я разплаква?  На кого от колегите си би писала „отличен”? – водещата и поп-фолк изпълнителката на сладки женски приказки в „Поверително от NL”.

В кариерата си Цветелина Янева е започнала да приема нещата далеч по-спокойно. Пред Николета певицата коментира, че широко дискутираната война между поп-фолка и рапа е изкуствено раздухван скандал от позабравени поп-изпълнители. Цвети Янева коментира факта, че в своите песни често засяга теми като секса за една нощ: „Никоя тема не е табу за поп-фолка, но изпълнителите, които държат ниво, държат и как да са изказани нещата!”. Певицата призна, че не би направила дует с рапър, но би експериментирала с поп-изпълнител. “Отличен 6” Цвети Янева би написала на певицата Галена. От всички свои колежки в поп-фолк музиката Цветелина не би работила единствено с Андреа. Ако все пак това стане, на самите снимки би било много интересно, защото двете дори не си говорят, сподели през смях Цветелина Янева. “Когато съм влюбена, съм несигурна и неопитна. Имам опит с една единствена дълга връзка и не знам каква е лошата страна на това нещо”, разголва душата си Цветелина и подчертава, че в момента е щастлива и мечтае за много деца и голямо семейство.

Певицата има връзка с народния представител от ДПС Делян Пеевски от няколко години. Двамата обаче не признават открито чувствата си. Певицата му посвещава татуировка на врата си, по информация на „Уикипедия“.

Още от интервюто на Николета Лозанова с Цветелина Янева – само в „Поверително от NL”. В събота от 22 часа по ТВ7.

Гледай видео запис от предаването онлайн