Цветелина Явена тази Коледа: в черно и с тъжна песен на уста

Балади, балади, още балади… черно, романтично, тъжно… Цветелина Янева няма да избяга от тенденцията в „Пайнер“!

Преди броени минути в ефира на радио „Сигнал плюсЦветелина Янева разкри, че е записала нова балада, за чиято видео версия в момента певицата си търси дрехи. „На 2 декември снимам видео версията, за Коледната програма. Живот и здраве ще снимам и клип по-нататък, но ще видим как ще я приемат хората и да видим дали ще има нужда от клип“, каза Янева.

Певицата уточни, че не става въпрос за баладата „Виждал ли си“, която от близо месец се върти в интернет. „Искам да кажа за „Виждал ли си“, че тази песен е записана доста преди да влезна в „Пайнер“, и то по мое желание. Много я харесах, на Шемса е песента, но нямам правата на тази песен и няма да я записвам. Не знам от къде е излезнала в интернет. Текста на „Виждал ли си“ е на Росен Димитров, това е първата, която той ми написа“ – коментира Цвети.

Новата балада на Цвети Янева е по текст на Мариета Ангелова, ще бъде презентирана в Коледната нощ. „С много силен текст е, когато я пея и я слушам направо настръхвам. Аз обаче не съм преживяла такава любов – чак да умирам, защото пея, че умирам от любов“ – сподели певицата. „Майка ми плаче по цял ден. Само я слуша и плаче“ – през смях сподели Цветелина.

„Търся си тоалет в черно, въпреки, че нашият продуцент ми каза, че само ще умираме на тази Коледа. Всички ще сме в черно и всички песни ще са тъжни ще се пее „умирам“, „без теб не мога“ и т.н. Това е в коледната нощ, „Пайнер“ винаги представя новите си балади“ – сподели певицата.

Инфо на Signal.bg, снимка: „Планета“