Цветова диета и упражнения в парка през пролетта

„Преди обед“, 15.04.2013 г.

В понеделник, 15 април, в „Преди обед” ще видите:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Коментатори на седмицата са журналистът Ралица Ковачева и треньорът за личностно развитие д-р Кирил Калев.

Как се подготвят участниците в „Гласът на България“ за големия концерт на живо в понеделник вечер? Ексклузивни кадри очаквайте в „Преди обед“.

Ще гостува и една от първите отпаднали участнички – Боряна Бонева – а сега накъде? За мечтите, високите скорости и как впечатли Графа ще ни разкаже самата Боряна на живо в студиото.

Ще успеем ли някога да върнем България на световната карта на художествената гимнастика и докога ще бъдем пренебрегвани? Нешка Робева подава ръка на родната художествена гимнастика с благотворителен спектакъл, в подкрепа на националния ни отбор и неговата подготовка за европейското първенство в Австрия.

Все по-успешно ли се интегрират ромите у нас и с цената на какво става това? Ще видим историята на Галя Трайкова, която е от ромски произход и работи като експерт в здравното министерство.

Как се отслабва с „цветова диета“ през пролетта?

Фитнес инструкторът Лили Стефанова също ще се „хване“ за зеленото и ще покаже няколко упражнения за тонус в парка.

Лесно ли е да си солист в Кралския оперен театър „Ковънт Гардън“? Георги Тошев ще ни срещне с младия български балетист Валери Христов, който танцува пред английската кралица.

Гледай видео запис от предаването онлайн