Тунинговани мъжки погледи попиват плътта на поп-фолк Виктория

Виктория – сред победителките на конкурса Мис Тунинг

Младата и изключително атрактивна певица на REAL ENTERPRISES Виктория спечели второ място на конкурса Мис Тунинг 2010, който се проведе вчера на летище Лесново, близо до Елин Пелин. Конкурсът беше част от най-големия автомобилен форум в България TUNING.BG.

Виктория бе безспорно една от най-атрактивните участнички в конкурса и успя да спечели много фенове сред публиката. За съжаление само една стотна я раздели от първото място и титлата „Мис Тунинг 2010”.

Победителката бе определена чрез специален уред – „децибелометър”, който отчете за коя от участничките бяха най-бурните овации на публиката. Изпълнителката на „Върви си” спечели второто място, но и много почитатели сред присъстващите, както и сред участниците в автомобилния форум.

„Малко съм разочарована, защото исках да спечеля, а и имах реалния шанс за това. Реших да участвам, тъй като съм почитателка както на високите скорости, така и на автомобилите, които бяха част от шоуто. Радвам се, защото се запознах с много интересни хора, шоуто беше на ниво, така че съм доволна” – сподели Виктория след края на конкурса.

Певицата вече работи върху второ парче и се замисля кой от автомобилите от тунинг шоуто да снима в първия си видеоклип.

Миналата седмица Виктория от Real Exterprises беше патентована като име, защото други продуценти също изкараха певица, наречена така.

Виж още за „Мис тунинг 2010“: http://slusham.com/18-000-porasnali-detsa-se-bleshtyat-na-tuning-gazarii-v-sofiysko.html

Както и инфо за скандала „Виктория“: http://slusham.com/samo-v-pop-folka-pevitsata-viktoriya-tryabva-da-se-prekrasti.html

 
По темата: