ТВ7 излъчва обзорен филм за Формула 1 – сезон 2009

Не пропускай в в неделя (8 ноември) от 14:00 часа

ТВ 7 ще покаже най-интересните моменти от сезон 2009 във Формула 1 в обзорния си филм за годината в неделя (8 ноември) от 14:00 часа.

Феновете на Формула 1 ще могат да видят в рамките на 60 минути най-вълнуващите събития от всяко едно от изминалите 17 състезания, подробности за случилото се на пистата, както и поглед върху събитията извън трасето.

За първи път българска телевизия имаше достъп до случващото се на пистата в пет от стартовете през тази година. Видяхме най-интересното от срещите на екипа на ТВ 7 със звездите в спорта от надпреварите в Турция, Великобритания, Германия, Унгария и Валенсия, както и ексклузивни материали с Бернд Майлендър – пилотът на колата за сигурност и италианските ветерани Джанкарло Фисикела и Ярно Трули.

Специално внимание във филма на ТВ 7 е отделено на шестте победи на световния шампион Дженсън Бътън в първите седем старта. Пътят до триумфа на британеца премина през много препятствия, като във втората част от сезона той успя да се пребори с пилотите на Ред Бул-Рено Себастиан Фетел и Марк Уебър.

Как се подготвят двамата за тежките стартове през сезона пък ще ни разкаже физиотерапевтът на Марк – Роджър Клири. Филмът обяснява кога Формула 1 бе най-близо до разцеплението и защото Макс Мозли загуби битката с отборите от световния шампионат.

Всичко това и още интересни моменти от борбата за титлата, очаквайте в неделя, 8 ноември, в обзорния филм на ТВ 7 за сезон 2009 в шампионата на Формула 1.

 
По темата: