TV7 излъчва Спринт на високи токчета – стръвта са 1000 евро!

Водещата на 7-мо АВЕНЮ по ТВ7 Камелия Воче ще участва в тазгодишния спринт на високи токчета

Джаз певицата и телевизионна водеща Камелия Воче, позната на зрителите от предаването 7-мо АВЕНЮ по ТВ7, ще вземе участие в тазгодишното издание на надпреварата „Cosmo спринт на високи токчета”.

Камелия ще премери сили в единственото по рода си надбягване на токчета, което се провежда за четвърта поредна година у нас. Състезанието ще се състои на 7-ми август от 17 ч. в морската ни столица Варна и се очаква в него да се включат над 100 участнички.

„Аз съм човек, който е изключително отворен към подобни  предизвикателства. Реших да проверя дали дългогодишният ми опит с ходене на високи обувки може да се окаже полезен и при бягането на токчета”, сподели Камелия Воче.

Регламентът на състезанието допуска в него да участват само дами над 16 години, с обувки с токчета не по-ниски от 8 см. и не по-дебели от 2 см. Голямата награда за най-бързата спринтьорка на токчета, пробягала разстоянието от 40 метра, е 1000 евро.

Водещи на събитието тази година ще бъдат „гласовете” на БГ радио – Симо Колев, водещ на сутрешния блок „Стартер“, както и Лора, водеща на „Без калории”.

Инициативата „Cosmo спринт на високи токчета” се организира от списание  Cosmopolitan със съдействието на Gillette Venus Riviera. ТВ7 е медиен партньор на събитието и ще заснеме специален 20-минутен филм за надпреварата.

Филмът ще се излъчи на 21ви август от 11 ч. в ефира на ТВ7 и ще представи най-забавното и любопитното от състезанието, интервюта с участничките, както и кадри от награждаването на победителките.

 
По темата: