TV7 показва Как да губиш приятели и да дразниш хората

Акценти от филмовата програма на TV7 (17.06.2013 – 23.06.2013)

22.06.2013, събота, 22:10
„Как да губиш приятели и да дразниш хората” (How to Lose Friends and Alienate People)
романтична комедия, Великобритания, 2008
Режисьор: Роберт Уейд
В ролите: Джеф Бриджис, Меган Фокс, Джилиан Андерсън

Гледай видео анонс онлайн

Саймън Пег е Сидни Янг – напорист британски журналист, който обича да изобличава повърхностния свят на знаменитостите, но същевременно отчаяно се стреми да стане част от него.

Мечтите му са на път да се сбъднат, когато редакторът Клейтън Хардинг (Джеф Бриджис) го кани да пише за супер известното списание „Шарпс” в Ню Йорк. Под зоркия поглед на недоверчивия си началник (Дани Хюстън), Сидни най-накрая получава шанс да се доближи до истинските знаменитости, които обаче винаги успява да вбеси.

В тази смешна романтична комедия, създадена по хитовата автобиография на Тоби Янг, Сидни демонстрира талант да отчуждава хората, който заплашва да съсипе кариерата му. Неговата колежка, писателката Алисън Олсън (Кирстен Дънст), е безсилна да спаси Сидни от още по-неудобни ситуации, в които той се забърква с красивата старлетка Софи Мейс (Меган Фокс).

22.06.2013, събота, 00:25
„Убийствен пъзел 5” (Saw V)
ужаси, САЩ, 2008
Режисьор: Дейвид Хейкъл
В ролите: Дани Глоувър, Джули Бенз, Меган Гуд

Гледай видео анонс онлайн

В петото издание на „Убийствен Пъзел”, Хофман (Костас Мандилор) привидно е последният оцелял, способен да продължи мисията на Пъзела . Но когато тайната му е заплашена Хофман тръгва на лов за да не остане сагата незавършена…

23.06.2013, неделя, 22:10
„Шестата игра” (Game 6)
комедия, спортен, САЩ, 2005
Режисьор: Майкъл Хофман
В ролите: Майкъл Кийтън, Катрин О’хара, Робърт Дауни мл

Ники Лоугън /Майкъл Кийтън/ е добил популярност като драматург в Ню Йорк с успешните си булевардни комедии. Но въпреки че не иска да си признае, той търси успеха другаде.

И е написал драма, чиято премиера предстои. Предстоят също няколко изненади – непредвидимата реакция на безпощадния критик Стивън Шуимър /Робърт Дауни Джуниър/, евентуалният развод, внезапната амнезия на един от актьорите и най-вече главното – решаващата шеста игра от световното по бейзбол.

В серия от разговори с различни таксиметрови шофьори и най-вече със самия себе си, Ники трябва да подреди своите приоритети и да вземе решения, от които ще зависи целият му живот.