TV7 прекратява всякакви отношения със 100 Кила!

Килата разиграва „Мис България“

Рапърът 100 Кила за пореден път показа, че винаги прави каквото си поиска и не се съобразява с никого.

100 Кила трябваше да бъде един от специалните гости на финала на конкурса „Мис България“.

Рапърът обаче разочарова почитателите си, както и кандидат миските, като си тръгна преди края на шоуто и не се качи на сцената.

Сред най-нещастните заради случилото се беше атрактивната ромка Пенка, която преди дни заяви в ефира, че много го харесва. Участничката в риалитото „Мис България“ чакаше с нетърпение срещата с него, само че тя така и не се състоя.

„Опита се да определя как да се случват нещата. Ние си имаме подписан договор, той беше включен в промовидеата, но накрая се опита да каже как да се случат нещата“, обясниха от екипа.

Килата пристигна близо час преди старта на живото предаване, само че явно е правел планове да си изпее предвидените в договора песни още в началото на вечерта и да си тръгне. Затова поел друг ангажимент същата вечер, смятайки, че може да съчетае двете участия. Когато разбрал обаче, че сценарият не предвижда да се съобразява с прищевките му, започнал да поставя условия и в крайна сметка от екипа решиха, че шоуто може да мине и без него.

Отказвайки да се съобразява с огромната продукция на шоуто, той се опита да извие ръцете на продуцентите и TV7. Професионализмът на целия екип обаче не допусна гала вечерта да се провали заради едно музикално изпълнение и преустанови всякакви отношения с рапъра оттук нататък. Ефирът на ТВ7 вече е табу за 100 Кила. Няма да го видите никога повече по тази телевизия, обясниха водещите Кирил Ефремов и Камелия.

Като се има предвид, че всичко е било предварително уговорено, той се е съгласил и е поставил подписа си като гаранция за това, значи със сигурност ще му се наложи да плаща неустойка. Според познати на изпълнителя много бързал да тръгне, защото бил страшно изморен и трябвало да пътува към морето.

По инфо на BLife

 
По темата: