TV7 „примами“ X Factor-a Мария Илиева в Мис България 2013!

Мария Илиева ще украси финала на „Мис България 2013”

Красавиците избират собствена мис, започват усилена подготовка по английски език

Неотразимата Мария Илиева ще вдъхне допълнителен чар, обаяние и класа на грандиозния финал на най-красивото шоу „Мис България 2013”, тази събота по TV7 от 21 часа. Примата с  кадифен глас и безупречна визия ще е специален гост-изпълнител на гала вечерта за коронясването на най-красивата българка за тази година.

Церемонията ще бъде озвучена и от хитовия рапър 100 Кила, който е сред изявените любимци на претендентките за короната. Той обeщава зрелищно шоу, за което ще се появи с балета си. При него ще се качи и дуетната му половинка Маги Джанаварова.

По време на трите дефилета момичетата ще си партнират с танцьорите от балета на Милен Данков, превърнал се в задължителна част от успеха на всяко шоу и пищна церемония. Милен е работил за най-големите формати, правени у нас и е способен да сътвори истинска магия на сцената, особено ако е толкова пищна като тази за финала на „Мис България 2013”.

И докато в непосредствена близост до луксозния Замък цари трескава подготовка на залата за гала вечерта, момичетата все по-често обсъждат короната и коя е най-достойна да се окичи с нея. Затова екипът на най-красивото шоу даде възможност на принцесите да гласуват тайно и да изберат своя мис. Водещият Кирил Ефремов влезе в Двореца, за да разкрие на зрителите коя е най-красива според конкурeнтките й. Титлата убедително, със седем гласа печели Адриана!

Мирисът на световните финали в Индонезия е опиянил всички момичета и те ясно осъзнават, че трябва да поработят върху част от знанията  и уменията си, за да се представят на ниво. Преводачката Вихра Ганчева ще им помогне в трудното начинание и ще започне да усъвършенства английския им език.

В последния дейли епизод за този сезон красавиците направиха и своите обръщения към зрителите, за да ги призоват да гласуват за тях.

Гледайте „Мис България 2013” от 21 часа, само по TV7.

Гледай видео запис от предаването – 15.08.2013 онлайн
Гледай видео запис от предаването – 16.08.2013 онлайн
Гледай видео запис от предаването – 17.08.2013 (финал) онлайн

София Борисова облича Мис България 2013

Носителката на титлата Златна игла за 2013, София Борисова, ще е официалната дизайнерка на  тазгодишното издание на конкурса Мис България. На галавечерта на големия финал, който ще е тази събота, претендентките за короната ще бъдат облечени в тоалети на Romantika Fashion, шити специално за конкурса. За трета поредна година Борисова ще се погрижи за външния вид на момичетата.

Роклите, които е изработила дизайнерката, са изцяло от естествени материи като копринен шифон, органза и сатен, а цветовете са черно и телесен цвят, който е актуален по световните модни подиуми. Общо 12 са роклите, които модиската сътвори в рамките на месец.  Тя е вложила много енергия и артистичност при изработването на официалните тоалети и е горда от факта, че продуцентите от No Frame Media! и TV 7 за трети път я канят за официален партньор.

Малко след края на Мис България 2013 София започва да твори и роклята, с която победителката ще представя страната ни на конкурса Мис Свят 2013 през септември в Малайзия. Вече е готова скицата на тоалета, а в началото на септември Борисова ще обяви пред медиите каква ще е роклята, с която новата миска ще се състезава с красавици от цял свят.

 
По темата: ,