TV7 става на седем със заря „по никое време“ – покана!


Покана от ТВ7 – за „нестандартно, ефирно в преходността си, но и вечно в красотата на своето мигновено случване преживяване“ (точен цитат от поканата)

„Първите 7 години са вече зад гърба ни. Седем години на непрекъснато развитие и възход. Седем години, в които израснахме със своите зрители – млади, активни, целеустремени и амбициозни. Седем години, в които поехме по много нови пътища, водени от страстта за телевизия, дързостта да сме различни и иновативни и амбицията да бъдем лидери. Седем години, в които пораснахме и пресътворихме TV7.

По случай седмия си рожден ден, TV7 ще подари на своите приятели уникална цветна заря, която ще избухне смело не в очаквания от всички час – след залез слънце, а ще се разгърне в небето, обляно от светлината на деня. Какъв по-подходящ начин да споделим своя празник с вас от едно нестандартно, ефирно в преходността си, но и вечно в красотата на своето мигновено случване преживяване. И това е само началото на многото изненади и новини, които телевизията е подготвила за своите зрители!

Заповядайте на 7 ноември 2012, сряда, 11:15 ч., пл. Княз Александър 1, за да посрещнем заедно рождения ден на TV7.“

 
По темата: