Твоят мой живот с. 3 еп. 24 с онлайн видео от 24.04.2017

Джансу предполага, че Йозкан е в затвора. Отива при Енгин. Провокира го и той потвърждава съмненията ѝ. Отива при Джихан и го пита, къде е Йозкан. Той ѝ казва, че е в затвора заради едно сбиване. Джансу упреква Дениз и Джихан, че са скрили това от нея.

Момичето отива на свиждане на баща си. Той ѝ казва, че е добре. Йозкан ѝ отговаря, че отново е направил глупост. Обещава ѝ, че като излезе от затвора ще има достатъчно време за нея.

Кериман се прибира. Вижда Рахми разстроен. Той съжалява, че е предизвикал самоубийството на дъщеря му.

Асу и Джандан се успокояват, че са избягали от преследвачите си. Бившата адвокатка се страхува за живота си.

Хазал кани Асу да я посети в новия ѝ дом. Сестрата на Дилара ѝ обещава да я посети веднага.

Хазал чака леля си, но идва Озан. Тя е изненадана от поведението на брат си. Озан я моли да започне да споделя с него, за да започнат да бъдат брат и сестра. Озан ѝ казва, че заедно са много силни. В това време пристига Асуман.

Джандан остава сама. Хората на Халил идват на място. Джандан се оправдава, че не е убила шефа си. Те обаче се интересуват от диамантите. Заплашват я, че ако не ги донесе на следващия ден ще я убият. След което бившата адвокатка звъни на Асу, Казва ѝ, че са я открили. Асу обещава на приятелката си да вземе диамантите и да ѝ ги занесе. Извинява се на Озан и Хазал и си тръгва…

Асуман отива в имението, но не може да открие диамантите. Търси ги в нещата на сестра си. Дилара я заварва да тършува в стаята ѝ. Асуман ѝ вдига скандал. Казва на сестра си, че ако не ѝ даде диамантите ще я убият.

Сема дава на Джихан документите за новите инвестиции на Харун. Разказва му за посещението на Хатидже и разговора за Махиде. После Харун е отишъл и изкарал леля си от психиатричната клиника.

Махиде упреква Хатидже, защото е разказала всичко на племенника ѝ.

Джихан споделя със Сема за това, че Харун е забъркал Хазал в своите далавери. Жената предлага да наемат хакер, който да заличи фирмата. Сема се свързва с този хакер, който се оказва Митхат. Тя му изпраща данните на офшерката. Митхат е изненадан, че отново става дума за Хазал.

Асу казва на Джандан, че диамантите са откраднати от Дилара. Бившата адвокатка не вярва на приятелката си. Двете решават да избягат. Джандан не е въодушевена от идеята на Асуман.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)