Твоят мой живот с. 3 еп. 63 с онлайн видео от 16.06.2017

Йозкан докладва на Джихан, че Озан е с Явуз, а Рахми му е помогнал да избяга от сервиза.

Озан и Дамир разговарят. Хърватинът му казва, че може да не повярва, но той ще му разкаже за Харун и тогава Озан да си направи изводите. Според Дамир целта на Харун е била да убие Джихан. Всички са жертви на Харун. Относно отвличането на Аллаз, Дамир не го е направил, а всичко е дело на Махиде. Въпреки смъртта на Харун Дамир казва, че двамата с Озан имат право на втори шанс.

Дилара е притеснена за Джихан.

Дамир настоява да работят заедно с Озан в холдинга на Харун, но ако младежът се откаже от съдружието, да продаде на мафиота акциите от ЕРГ.

Озан отива в имението, за да говори с Джихан. Споделя с родителите си, че иска да бъде партньор на Дамир. Дилара не желае да стане това. Озан е категоричен, че няма да продаде акциите си. Джихан му казва, че Дамир е човек от мафията. Озан и Джихан отново се скарват. Джансу чува виковете и се интересува какво става. Дилара я успокоява.

Рахми отива у Екрем. В това време Джихан вика баща си да дойде в апартамента на Озан.

Този път Йозкан се прибира сам. Кериман отново е с разбити надежди. Пита къде са Рахми и Озан.

Джихан вика Йозкан да се видят.

Асуман причаква Хазал в гаража, за да поговорят. Хазла гони леля си и не иска да я вижда. Асуман припада. Казва, че има диабет. Хазал й поставя инсулин. Асу се възползва от това, за да спечели племенницата си. Асу обяснява, че Харун и Махиде са виновни за състоянието ѝ, Хазал отново гони леля си. Асуман започва да се оправдава. Казва, че няма вина за лошите си отношения с Дилара.

Джихан казва на всички, че Озан е партньор на мафията. Моли баща си и Йозкан да бъдат плътно до сина му. Джихан се опитва да се помири с баща си. Моли го да му помага, защото се чувства изтощен.

Джансу иска да се оперира, за да се излекува. Лекарят ѝ сменя лекарствата.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)