Твоят мой живот с. 3 еп. 65 с онлайн видео от 20.06.2017

Дилара моли дъщеря си да се сдобрят.

Кериман отива в имението заедно с Джан.

Хазал не иска да се храни със семейството.

Джихан разпитва Йозкан за Озан. Научава, че синът му се занимава с момичета в бара.

Екрем се обажда на Рахми, за да пита за своите лекарства. Джихан разпитва баща си какво цели като се среща с болния. Рахми казва, че е искал да помогне на приятеля си. Единствената му цел, която старецът има, е Екрем да се сдобри с дъщеря си.

Кериман научава за връзката на Хазал с Дамир. Джансу обяснява, че този хърватин е бос на балканската мафия.

Рахми настоява Джихан да говори с бившата си жена, за да приеме баща си. Джихан споделя с баща си, че Хазал е гадже на Дамир.

Асуман отива в имението със следи от побой. Оплаква се на Дилара, че е била нападната от крадец, който ѝ е взел всичко. Асу моли сестра си да пренощува в имението. Дилара я съжалява и дава съгласието си.

Джихан е възмутен от лъжите, които е наговорил Дамир на любимата си. Рахми също се ядосва. Иска да застреля хърватина и да си излежи присъдата.

Асу дава телефона на Хазал. Момичето веднага се заключва в стаята и се обажда на Демир. Пита го какво ще правят. Хазал се страхува от реакцията на родителите си. Дамир също е много ядосан. Казва ѝ, че се съсипва, когато плаче.

На сутринта Дилара дава пари на сестра си, за да отиде на работа. Асу се прави, че не иска, разчувства се и прегръща Дилара.

Хазал още спи. Майка ѝ я буди, но момичето отказва да се храни. Отчаяна е. Казва, че не иска да прекара остатъка от живота си без Демир. Дилара дава пример със собствения си живот. Обяснява, че Харун вече го няма, защото е бил с мафията.

Шахин отива при Асу. Той я ударил, за да свършат работата на Дамир. Шахин се извинява на жената. Асу му предлага кафе. Сестрата на Дилара отново се възползва от ситуацията и започва да сваля дясната ръка на Дамир.

Децата аплодират Джансу, защото тя прави отпечатък на ръката си, въпреки че трепери. Веда кани момичето на чай.

Рахми отива в холдинга при Озан. Дамир споделя чувствата си към Хазал с Озан. Казва му, че е предложил на момичето брак. Озан го пита дали наистина любовта му е толкова силна. Хърватинът отговаря положително и заявява, че Хазал също го обича. Озан им пожелава щастие заради любовта им. В това време Хазал звъни. Казва, че двамата с Дамир много се обичат. Младежът ѝ пожелава щастие. Хазал моли брат си за помощ.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)