Твоят мой живот с. 3 еп. 66 с онлайн видео от 21.06.2017

Енгин пита приятеля си кога ще се върне в сервиза. Йозкан дава пари на монтьора, за да му пази мястото. Кериман вижда това. След като Енгин си тръгва, тя веднага започва да притиска брат си за пари. Йозкан ѝ хвърля 20 лири в дребни банкноти. Кериман алчно ги прибира.

Асуман моли Джихан да ѝ помогне да се сдобри с Дилара. Той ѝ обещава да го направи при условие, че тя ще се промени и няма да върши повече глупости.

Дамир иска от Хазал да му прати личната си карта.

Джихан пита Дилара как е Хазал. После я пита за Асуман. Моли бившата си съпруга да прости на сестра си. Дилара е категорична, че няма да го направи.

Хазал се обажда на Асуман да дойде в имението, за да пият кафе. Дилара е изумена.

Пред колежа леля Фатма среща Джихан и Джансу заедно с дъщеря си. Там бизнесменът разбира, че няколко деца са загубили стипендиите си и обещава да им помогне да завършат образованието си. След като двамата с Джансу си тръгват Фатма започва да упреква дъщеря си, че тайно се среща с Джихан. Все пак поощрява Веда да се сближи с Джихан.

Асуман пристига в имението. Хазал я посреща. Дилара отива при сина си. Хазал ѝ дава личната си карта, за да я предаде на Харун.

Кериман се прави на болна. Йозкан се обажда на Джихан, че заради това не може да бъде до Озан.

Екрем отива на химиотерапия. Спомня си за разговорите, които е имал с Дилара. Отново набира номера на дъщеря си, но Дилара не му вдига.

Джихан отново се опитва да говори с Хазал. Тя му казва, че не може да издържа, живейки като затворничка. Иска да се прибере в апартамента си. Джихан не може да ѝ се довери и затова я държи в имението.

Озан и Явуз се забавляват в един клуб. Двамата се прибират с две момичета. Озан си ляга с едното.

Рахми търси Екрем, но не го намира в болницата. Старецът не си вдига телефона.

Дамир е подготвил всичко за сватбата си с Хазал.

Озан се събужда сутринта и намира момичето мъртво в леглото си. Той е в шок. Търси Явуз, но не го намира. Веднага се обажда на Джихан. Съобщава му за проблема. Джихан изпада в шок.

Рахми отива при Екрем. Той се опитва да скочи през прозореца. Рахми и санитарката отварят стаята и виждат Екрем как се опитва да се самоубие. Рахми му разказва, че не е това начина и спасява стареца.

Джихан отива при сина си. Озан е отчаян. Баща му вижда момичето умряло в леглото. Джихан разпитва Озан, но той нищо не си спомня. Младежът се кълне, че не е взимал наркотици. Джихан вика Бахтияр и Азми, за да му помогнат. Момичето е умряло от свръхдоза, защото има следи от игли. Джихан вярва на сина си, че не е убил жената.

Хазал пише прощално писмо до своите родители. В него тя казва, че избира любовта.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)