Твоят мой живот с. 3 еп. 67 с онлайн видео от 22.06.2017

Джихан е притеснен какъв ще бъде резултатът от теста за наркотици на Озан. Отвеждат младежа в участъка.

Откарват Дамир в болницата. Хазал заявява, че никога няма да прости на майка си. От своя страна Рахми поема отговорност за покушението срещу хърватина.

Полицаите водят Явуз в участъка. Като го вижда Джихан му се нахвърля.

Рахми и Дилара също са отведени в полицията. Хазал отива там, за да даде показания.

Джихан се среща със сина си в ареста. Озан се извинява на баща си. Джихан обаче му казва да си вземе поука от грешките и да бъде силен. Озан е чист. Не е употребявал наркотици.

Кериман лежи болна. Търси брат си. Йозкан е сготвил, но Кериман не е доволна от супата, иска да ѝ приготвят по-специални ястия.

Йозкан отива в сервиза при Енгин. Казва на приятеля си, че Озан не го е потърсил до сега. Кериман вика Йозкан да претопли супата, но скоро разбира, че брат ѝ е излязъл. Йозкан разказва, че Озан живее по цели нощи. Кериман лъже брат си, че детето е изчезнало. Йозкан побеснява, но разбира, че сестра му го е метнала.

Озан ще отиде на съд. До тогава остава в ареста. Джихан е в участъка. Вижда, че Дилара го е търсила и се обажда. Тя му разказва какво е направила по време на сватбата на Хазал. Джихан веднага отива при тях.

Хазал дава показания. Полицията арестува Дилара и Рахми, докато се изясни, кой е стрелял по Дамир. Хазал излиза от стаята на комисаря и вижда Джихан. Той я пита, дали си е струвало всичко, което е направила.

Веда отива на гости на Джансу в имението. Момичето казва, че е притеснена за Хазал, която е отишла да се омъжи тайно от родителите си. Веда успокоява Джансу, да не се притеснява. Предлага своя помощ на момичето.

Дилара също дава показания в участъка.

Леля Фатма се обажда на дъщеря си. Веда казва, че е в имението. Майката на учителката се надява, дъщеря й да се омъжи за Джихан.

Шахин също дава показания. След това веднага отива в болницата, за да разбере как е Дамир. Хърватинът е в критично състояние и лекарите го оперират.

Хазал се прибира в имението, но нищо не споделя с Джансу и учителката.

Асу се обажда на Шахин. Кани го да вечерят заедно в дома й. Мъжът се съгласява. Асуман изглежда е влюбена в него.

Джансу успокоява сестра си.

Шахин е доволен от вечерята.

Йълдъръм разказва, че Дилара е стреляла, но баща му е поел вината.

Шахин разказва на Асуман, че Дилара е простреляла Дамир.

Джихан се кара на баща си. Рахми поема вината. Двамата с Дилара са се разбрали. Убеждава Джихан, че така е най-добре за семейството.

Джихан се вижда с Дилара. Тя му казва, че е превъртяла и го е направила. Джихан й казва, да каже, че Рахми го е направил, защото семейството има нужда от двамата. Затова тя трябва да обвини Рахми за стрелбата.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)