Твоят мой живот с. 3 предпоследен еп. 68 / гледай онлайн 23.06.2017

Хазал посреща Дилара в имението. Казва ѝ, че насила са я довели в имението, след сватбата. Двете се скарват. Дилара настоява Хазал да се откаже от любовта си, но момичето е категорична, че няма да напусне Дамир. Заявява, че ненавижда семейството си.

Шахин е при Дамир, който вече е в съзнание. Казва му, че Рахми е поел вината на Дилара, която е стреляла.

Хазал не иска да приеме обясненията на майка си и я гони от стаята. В това време Дамир звъни от болницата. Дилара вдига. Той търси Хазал, но майка ѝ затваря телефона и казва на момичето да се откаже от тази любов.

Дилара казва на Джихан, че Хазал няма да се откаже от Дамир. Бившият ѝ съпруг моли Дилара да остави намира Хазал, за да преживее тази раздяла. Тя обаче не е съгласна. Джихан ѝ казва, че не може да направи нищо повече.

Йозкан обяснява случилото се с Дамир и Озан на своя приятел. Енгин все още не може да разбере кой, кого е убил, но упреква Йозкан, че не е опазил младежа. Озан идва при тях в сервиза. Чувства се зле. Казва на двамата си приятели, че Рахми не е застрелял Дамир, а Дилара. Йозкан е поразен. Пита младежа, защо майка му е стреляла по Дамир. Озан предполага, че всичко е планирано и разказва на Йозкан, че по същия начин хърватинът е постъпил с Харун. Озан го подозира, че е организирал покушението срещу родния му баща.

Хазал отказва да се храни. Джансу се опитва да я придума. Хазал продължава да се инати. Дилара й казва, че тя е свободна да напусне дома си. Дава й телефона да се обади на Дамир.

В затвора Рахми се грижи за съкилийниците си. Дилара отива на свиждане. Той й пожелава да се грижи за семейството. Моли я да навести господин Екрем. Съобщава й, че той е неин истински баща. Разказва ѝ, че Екрем прави всичко, за да се запознае с нея и я моли да посети стареца.

Дамир отива при Джихан. Той не приема хърватина. Дамир обяснява, че много обича Хазал и иска да говори с него за това. Дамир се опитва да убеди Джихан, че ще направи всичко заради Хазал, въпреки тъмното си минало. Обещава на Джихан, че ще се промени. Джихан не иска да пусне дъщеря си, за да плаща неговите грехове. Убеждава хърватина да остави на мира дъщеря му. Дамир си тръгва бесен.

Джансу моли сестра си да се разходят. Хазал отказва, защото се чувства като заложница в тази къща. Пита сестра си, защо никой не ѝ вярва, че обича Дамир. Джансу отговаря, че ако не остави този човек ще съсипе живота на всички.

Дилара отива при Екрем. Той ѝ казва, че се е отказал от делото срещу него. Разказва на Дилара че много е обичал майка ѝ.

Озан е на свиждане при дядо си. Пита го защо го е направил. Рахми казва на внука си, че е направил това заради Дамир, защото хърватинът е дявол.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)