„Тя“ на Тодор Гаджалов от „Гласът на България“ – ново видео

Модерните apo&nevena продуцират финалиста в популярното шоу на bTV

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=s_Kc6FTcV6A

Тодор Гаджалов, познат на музикалната аудитория като финалист от реалити формат „Гласът на България“ е готов с новия си сингъл „Тя“.

Клипът към песента е дело HRB – Ивайло Тотев. Видеото към трака е изключително иновативен като илюстрира преход от природата към урбанистичното.

Музиката е на самия Тодор, а текстът е на Лора Николаева, която е момичето в сърцето на Тодор. За аранжимента се погрижиха apo&nevena, които са и негов продуцент.

Тодор Гаджалов придобива популярност като изпълнител през 2011 г. и след “Гласът на България“ изкарва първия си самостоятелн сингъл „Still love you”.

През миналата година попада в номинациите на БГ РАДИО в категория „Дебют на Годината“. Зад гърба му синглите „Но не и без теб“, „Ти кажи ми“ и „Ш‘те пусна моно“ с Джейсън брад Люис .

Петата песен на Тодор вече е факт, а ето и какво разказа за нея:

„Тя“ – името на песента, която се казва така, защото е символ на момичето, което е до мен, на музиката и най-вече на всяко едно момиче, което ме подкрепя. Песента не беше замислена – дойде като гръм от ясно небе, в момент на просветление на по чаша вино. С приятелката ми имахме празник и някак докато се връщахме назад в миналото погледнахме напред в бъдещето и така се зароди нещо, което и до днес приемаме за наше дете. Тъй като приехме проекта твърде лично решихме, че за видеото трябва да се включим и двамата, макар това да не беше първоначалната идея, като в този клип тя влиза в ролята на балерина. Във видеото се включиха и танцьорите от денс студио „Дежа ву“, които са изключителни професионалисти и е голямо удоволствие да се работи с тях. Видеото символизира преминаване от природата към урбанистичното, затова и локациите са такива.