Тя обу червено бельо, той й връчи мотиката – „Фермер търси жена“

Кандидат-невести се пременят с официални рокли – посрещат ги с мотики

В трети епизод на „Фермер търси жена” – първи сблъсък между града и селото

Изключително забавна и колоритна ще бъде първата среща на градските момичета с българското село в третия епизод на „Фермер търси жена” този четвъртък. Кандидат-невестите ще се пременят с официални рокли, високи токчета, а някои дори и с червено еротично бельо, но фермерите са им приготвили други изненади – те ще ги посрещнат с мотики, хляб и сол, а трети – и с цяло лозе за прекопаване.

Приготвени повече като за лазурния бряг, отколкото като за ферма, момичетата тепърва ще разберат, че освен шанса да открият истинската любов, им предстоят куп други приключения и не малко работа. Някои от тях за първи път в живота си ще видят прасе на живо, ще нагазят в калта с над десетсантиметрови токчета, а други ще стигнат до извода, че копането не е досадно, но само ако е максимум 20 минути…

Ще видим и как самите ергени се подготвят да посрещнат своите гостенки. В село Расово кметът е организирал официално посрещане за избраниците на Стефан не с какво да е… а с мотика и обещанието, че ако някоя не е работлива, няма да й даде момчето.

Иван от село Татари се е заканил, че момичетата трябва да дадат всичко от себе си, за да го заслужат. Той ще бъде първият, приготвил специална задача за своите гостенки, а именно – да прекопаят лозето. Колко време ще издържат обаче неговите избраници и коя ще бъде първата, която ще замени мотиката с бански костюм?

В селото на Емил хор от възрастни бряговчанки ще посрещне момите с хляб и жито, а за „добре дошли” Свилен ще облече традиционна ергенска носия.

Какво още очаква участниците във „Фермер търси жена” след романтичния им избор, ще има ли къде кандидат-невестите да облекат официалните си рокли и с какви изненади ще посрещнат ергените своите гостенки – гледайте „Фермер търси жена” този четвъртък от 20.00 ч. по Нова ТВ. Защото любовта, но и нивата вече не чакат.

Гледай видео запис от предаването онлайн.