Убежище от грехове по bTV и онлайн – италиански сериал

Две от най-красивите италиански лица играят главни роли в нов сериал по bTV

„Убежище от грехове” започва на 23 май и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч.

Две от най-красивите италиански лица играят главните роли в започващия на 23 май по bTV сериал „Убежище от грехове” (Il peccato e la vergogna, 2010).

Основната мъжка роля е поверена на гостувалия и у нас Габриел Гарко. Роден е през 1972 г. като Дарио Оливиеро. Вече бившият модел започва кариерата си ударно с титлата „Мистър Италия“, след близо 30 ангажимента в киното и телевизията.

Не по-малко впечатляваща е и биографията на Мануела Аркури. Родена е през 1977 г., фотомодел, актриса и водеща в РАИ. В пика на моделския й период е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Аркури започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни конкурси за красота. Била е сред 50-те най-желани жени в света в класация на сп. „Макс“.

През 2011 г.  самият Берлускони е поискал да се запознае с нея, като според медиите тя дори е гостувала в неговия дом, но само за да си говорят по работа. 

„Убежище от грехове” разказва история от края на 30-те години на миналия век в Рим по времето на фашизма. Чувствената Кармен Табачи (Мануела Аркури) среща жестокия и коравосърдечен Нито Валди (Габриел Гарко), който се влюбва в нея. Тя обаче не отвръща на чувствата му, именно заради злия му характер. Нито започва да я преследва, обсебен от нестихваща страст.

Междувременно съдбата на Кармен се преплита с тази на семейство Фонтамара – богата еврейска фамилия, която осъзнава колко жестоки могат да бъдат расовите закони. Кармен трябва да се справи с трудните години по време на войната, окупацията, съпротивата и освобождението, за да стигне накрая до деня, в който отново ще се изправи срещу човека, който никога не е спирал да я преследва и желае. Валди се превръща в най-големия кошмар за Кармен, която очаква дете от Джанкарло (Франческо Тести), от фамилията Фонтамара…

Гледай видео запис онлайн

Снимки от сериала –
ubejishte ot grehove