Убиха Джийсън от Биг Брадър в хита „Силвър рейн“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CIWrAIa1GT8

Изпълнителят Jeason Brad Lewis, добил популярност чрез първия сезон на X Factor и участие в Биг Брадър Ол старс най-накрая пуска нов клип. Той е към песента Silver Rain – точно покрай трейлъра на това видео тръгна слухът, че са го пребили.

Видеоото към Silver Rain е втората му самостоятелна песен. Певецът предизвика вниманието на медиите с това, че по време на риалитито Биг Брадър посегна на жена – на певицата Райна. Людмил, както е истинското име на Jeason Brad Lewis, изсипа кана ледена вода върху беззащитната поп-фолк персона.

Вероятно заради това новият клип към Silver Rain е придружен от зверска цензура. За първи път от много време нов продукт на български изпълнител е със забранени коментари в YouTube, забранено е дори гласуването със „за“ и „против“.

В Silver Rain ще проследим как Людмил се трансформира в Jeason.

„На тази дата беше финалът на първия сезон на X Factor и затова реших на тази дата да е премиерата на второто ми парче, озаглавено Silver Rain. Има препратка към първото – Goodbye Mr. Noone. Всъщност откъде идва Jeason Brad Lewis – това е Людмил от Тръстеник, който е застрелян. Така го направихме, че да има връзка с първия видеоклип и ще има части и в третия“, обясни изпълнителят в тв интервю.

Jeason разказа още, че разполагал с голям бюджет, с който да реализира клипа.

„Като цяло парчетата са насочени малко или много за чуждия пазар и се радвам на доста голям успех, защото от първия ми сингъл се продадоха страшно много бройки“, допълни Людмил от Тръстеник.

Във видеото той е застрелян пред очите на приятелите си от неизвестен нападател на улицата зад Българска Народна Банка. Впоследствие те отмъщават за него.

Лентата е дело на колаборация между известния френски режисьор Рене Клер и жената, взела участие в създаването на сериала „Под прикритие“ – топ-писателката Ваня Щерева.

От сигурен източник се разбра, че изпълнителят освен в музикални видеоклипове има солидно присъствие и в българското и международно кино.

Филмът, в който Джийсън се е снимал това лято е „Потъването на Созопол“ на режисьора Костадин Бонев, съобщават от Национален филмов център.

Слуховете, касаещи огромния бюджет на новото му видео твърдят, че Тръстенишкият славей Джийсън Брад Люис има братска дружба с варненската групировка ТИМ, която безпроблемно спонсорирала неговата визуална прищявка на стойност 60 000 лева, твърди агенция ПИК.

Инфо: BLife и агенция ПИК

 
По темата: ,