Убийства в рая – сезон 2 от Fox Crime

Убийства в рая – сезон 2
от 18 септември, всяка сряда от 21:45 часа
премиера за България

Гледай видео анонс онлайн

Още невъзможни убийствата на красив карибски остров. Инспектор Ричард Пуул и екипът му отново се заемат със случая, но ще се научи ли той някога да обича рая?

Инспектор Ричард Пуул все още е в капан на малкия карибски остров Сен-Мари, където слънцето, морето и пясъкът продължават да го дразнят, точно както той дразни многострадалните си колеги. Чувства се като у дома си най-вече когато е на работа, а усетът му към детайла и впечатляващият му ум са остри както винаги – и брилянтно инстинктивната му помощничка следовател Камий Борди запълва празните места, когато капризите на човешкото поведение изумяват инспектора.

Докато техните противоположни подходи към живота – на лявото и на дясното мозъчно полукълбо – могат да причинят конфликт между Ричард и Камий (и често наистина го правят), то те са и това, което ги превръща в сила за борба с престъпността, с която човек трябва да се съобразява – сила, която се предизвиква от някои интригуващи и загадъчни убийства в новия сезон на изумителни мистерии.

С често нестандартната, но жизнено необходима помощ на Дуейн и Фидел, те се справят с множество уникални убийства – от древни пиратски проклятия през вуду фестивали до убити монахини. Ричард се сблъсква и с първия си тропически ураган (който си има име!). И в духа на истинската британска традиция, една чаша чай е ключът към подозрително самоубийство. Остров Сен-Мари определено държи Ричард и екипа му нащрек, а зрителите са запленени от всеки обрат.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Death in Paradise
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
АУДИТОРИЯ: 18-49 Всички
ЖАНР: забавен, лек детективски сериал
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Сря @ 21:45

Бен Милър като инспектор Ричард Пуул (Primeval, Johnny English)
Сара Мартинс като Камий Борди (Little White Lies, Pigalle, La Nuit)
Дани Джон-Джулс като Дуейн Майърс (Red Dwarf, MI High)
Гари Кар като Фидел Бест (Silent Witness)
Елизабет Буржин като Катрин Борди (Mon Meilleur Ami)
Дон Уорингтън като комисар Селуин Патерсън (Waking the Dead)

 
По темата: