„Уеб моделс“ стана на седем – има доказателства, че са най-добрите!

Кастинг агенция “Уеб Моделс” навърши 7 години – вече работи с над 2000 типажа!

Най-голямата кастинг агенция у нас “Уеб Моделс” навърши 7 години от основаването си. Нейните създатели Катя и Йордан Йосифови отбелязаха празника с празненство в току що наетия си нов офис. След 7 години усилен труд, агенцията разполага с най-голямата база с актьори, статисти и модели в България, в това число деца, каскадьори, възрастни типажи, двойници и професионално обучени промоутърски екипи и хостеси.

Сред най-известните имена на Уеб Моделс” са “Мисис България” Катя Дунева, Жоро Костадинов – победителят в “Сървайвър 2”, Ивета Ванкова “Мис Фешън ТВ Даймънд”, Кристина Димитрова “Супермодел на България 2006”, “Мистър България 2004” Пламен Пенев, изкусителят Филип Лазаров, Стела Йосифова “Кралица на красотата” и др. 4-годишната дъщеричка на Катя и Йордан, Хриси, също направи първите си стъпки в семейния бизнес. Тя участва в няколко реклами и в кампания на Unicef.

Агенцията работи с над 2000 типажа, които лансира в тв реклами, предавания и във филмови продукции, организира големи масовки за реклами и филми – над 1000 души. В момента текат снимките на българския филм “Love.net” с участието на Лора Чешмеджиева от “Уеб Моделс” в главната роля!

“След 7 години на пазара освен най-голямата и разнообразна база данни, успяхме да създадем и професионално КАСТИНГ СТУДИО, с което станахме единствената кастинг агенция, разполагаща със собствено студио.

За целта ангажирахме цял етаж от офис сграда на престижно място в София за улеснение на клиентите ни, и на хората, с които работим”, споделят шефовете на агенцията. ”Сега ще можем да съберем на едно място и 300 души едновременно”.

 
По темата: