Уикенд на принцесите специално по Cartoon Network

Ново по Cartoon Network – януари 2014 г.

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ: УИКЕНДА НА ПРИНЦЕСИТЕ
СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Събота 11 Януари и Неделя 12 Януари от 07:00 ч

Една принцеса е беззащитна, сладка и ранима … или май не! Принцесите на Време за приключения са смели, независими, забавни, влюбени в приключенията, а това са само малка част от причините, заради които пък ние сме влюбени в тях. Те често се забавляват много повече от Фин и Джейк и никога няма да спрат да изненадват феновете.

Този Януари, Cartoon Network посвещава специална програма през уикенда на тези невероятни чаровници, които правят Страната Ооо едно по-добро място за живеене и … гледане – по Cartoon Network!

МЛАДЕЖКА ЛИГА – НАШЕСТВИЕ
НОВИ ЕПИЗОДИ
Започва в Понеделник, 6 Януари от 19:30 ч
Излъчване: от Понеделник до Петък от 19:30 ч
2-ри сезон, еп. 27-46

Младежка лига проследява приключенията на 6-тима тийнейджъри – супер-герои, които са успели да отвоюват от лидерите си своята свобода и привилегията да сформират свой собствен екип за тайни операции.

Предаването представя героите в техните усилия да впрегнат силата и уменията си, за да воюват самостоятелно срещу злото. В също време, те трябва да се справят и с особеностите на юношеската си възраст.

В тези нови епизоди, Батман влиза в ролята на ментор на екипа и им помага да се бият срещу извънземните, които тайно са се промъкнали на Земята.

НОВИ ЕПИЗОДИ

Трансформърс Прайм
Всяка Събота от 12:05 ч

Бен 10: Омнивърс
Всеки Понеделник до 13 Януари от 18:30 ч

CARTOON NETWORK КИНО
Всяка Събота и Неделя от 09:00 и от 18:00 ч

04.01 Домът на Фостър за въображаеми приятели

18.01 Бен 10: тайната на омнитрикса

25:01 Скуби-Ду: Вампирски легенди

 
По темата: ,