Уилям Дефо в „Светците от Бундок“ по БНТ – видео

Акценти от филмовата програма на БНТ за 12.0818.08.2012 г.

 

ПОНЕДЕЛНИК – 12.08.2013

13.00 – БГ сериал: ЛЮДМИЛ И РУСЛАНА /България, 2008 г/ – 6 серии

5 серия: Людмил заминава за Мадрид. Васил моли баща си да му помогне. В София Руслана е шокирана от новия брой на модното си списание – на корицата е тя, твърде разголена. Следва скандал и Руслана уволнява главния редактор. Руслана приема с радост новината за пристигането на Вадим Петрович, голямата й любов от Русия. Тя кани Вадим и сина му да гостуват в новия й хотел във Влас. Людмил се връща от Испания. Още на летището, научавайки за пристигането на Вадим, получава инфаркт и е откаран в болница…  /29,58/

 

15.20 – 100-ТЕ ПОДВИГА НА ЕДИ МАКДАУД /САЩ-Канада, 2000 г/ – І сезон – 20 епизода

12 еп – Кучешка Коледа: Коледа е. Всички са изпълнени с Коледно настроение и любов. Само Еди се дразни от приповдигнатия дух в семейството.

 

ВТОРНИК – 13.08.2013

13.00 – БГ сериал: ЛЮДМИЛ И РУСЛАНА /България, 2008 г/ – 6 серии

6 серия: След като настанява Вадим и сина му в хотела във Влас, Руслана се връща в София, за да види людмил. Тук научава ужасната новина, че съпругът й се нуждае от трансплантация на сърце. В модната агенция също я очакват проблеми – новата главна редакторка не се справя добре със работата. Научава още, че синът й Васил е замесен в трафика на жени в Испания. Намира и запис на съпруга си с любовницата му. Отвратена от всичко, Людмила заминава с Ирина за Влас и там заедно с с Вадим и сина му изживяват незабравими мигове. Младите се влюбват един в друг, а Руслана заживява с мечтата за ново начало с Вадим. Неочаквано Вадим и сина му претърпяват катастрофа и Вадим е в мозъчна смърт. По волята на съдбата Людмил заживява втори живот, благодарение на присаденото му сърце на Вадим…/29,59/

 

15.20 – 100-ТЕ ПОДВИГА НА ЕДИ МАКДАУД /САЩ-Канада, 2000 г/ – І сезон – 20 епизода

13 еп – Рожден ден: Еди има рожден ден. Той е много разочарован, защото научава от своя приятел кучето Сали, че ще остарее със седем години.

 

СРЯДА – 14.08.2013

15.20 – 100-ТЕ ПОДВИГА НА ЕДИ МАКДАУД /САЩ-Канада, 2000 г/ – І сезон – 20 епизода

14 еп – Среща с новия шеф: Шефката на общинския кучкарник е напуснала работа. Еди известява всички кучета, че са свободни, но радостта им е за кратко. Идва нова шефка.

 

18.45 –  ЛЕГЕНДА ЗА БАНДИТА И ШАМПИОНА /Италия, 2010 г./ – 4 х 50

2 еп – Мела е изнасилена. Тя не може да понесе позора и тайно напуска градчето. Санте и Костанте я търсят, но безуспешно. Санте научава кой е изнасилвача и  го убива. Това и кражбите окончателно го поставят извън закона. Костанте става шампион на Италия по колоездене. Той случайно открива Мела в публичен дом. Тя отказва помощта му. Но когато Санте отива да я търси, Мела тръгва с него. Костанте е наранен и се скарва и с двамата.

 

ЧЕТВЪРТЪК –  15.08.2013

 

15.20 – 100-ТЕ ПОДВИГА НА ЕДИ МАКДАУД /САЩ-Канада, 2000 г/ – І сезон – 20 епизода

15 еп – Добър полицай: Еди печели конкурс и става сътрудник на полицията. Той се справя чудесно.

 

ПЕТЪК –  16.08.2013

 

15.10 – 100-ТЕ ПОДВИГА НА ЕДИ МАКДАУД /САЩ-Канада, 2000 г/ – І сезон – 20 епизода

16 еп – Голямо куче: Еди обича да се разхожда в парка. Там двамата със Сали се забавляват чудесно, но се появява страшен ротвайлер и Еди е изгонен от любимото му място.

 

21.15 – БЕГЪЛЦИТЕ /Франция, 1986 г/          LES FUGITIFS

Режисьор: Франсис Вебер. В ролите: Жерар Депардийо, Пиер Ришар, Жан Карме, Жан Бенгиги, Анаис Бре и др.

Люка излежава 5-годишна присъда за кражба. Той е твърдо решен да прекрати престъпната си дейност, но още при излизането си от затвора е взет за заложник от Франсоа Пиньон, който извършва обир на банка, тъй като е безработен и дъщеря му е болна. От общите несгоди, безбройните недоразумения  и любовта към момиченцето се ражда приятелството между двамата.

субтитри

 

24.00 – ТЪМНИ НЕБЕСА /САЩ, 2009 г/                      DARK SKIES

Сценарист: Джейсън Крейн, Паоло Мацукато. Режисьор: Рон Оливър. Оператор: К.Ким Майлс. Музика: Питър Алън. В ролите: Шон Робъртс, Сара Канинг, п. Дж. Принслу, Ливай Джеймс и др

Гледай видео анонс онлайн

Авария в металообработващ завод може да доведе до екологична катастрофа с невиждани до сега размери. Трима студенти по химия, които случайно пребивават в района, се добират до истината за причините на аварията и виновниците.

Субтитри

 

СЪБОТА – 17.08.2013

 

09.40 – Лятна киноваканция: ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО /България, 1980 г/ – 20 епизода

5 еп. – СПОРЕД ОБИЧАЯ – Баба Цоцолана подготвя ястия за новогодишната трапеза. Патиланците се събират около нея и с интерес наблюдават поставянето на късметите в баницата. Бабата е казала на децата, че който кихне на новогодишната трапеза, цяла година ще играе на воля в гората. Децата започват да смъркат пипер, за да кихат и това ядосва баба Цоцолана.

 

10.40 – Лятна киноваканция: ПОМОЩ! АЗ СЪМ РИБА /Германия, Ирландия, Дания, 2000 г/ – анимация             HELP! I’M A FISH

Реж. Стефан Фелдмарк

Гледай видео анонс онлайн

Награда на детското жури от филмовия фестивал в Чикаго

Флай, Стела и Чък  попадат в лабораторията на професор Мк Крил. Без да искат изпиват експерименталния му серум и се превръщат в риби. Следват много приключения и битки с подводните обитатели, докато накрая успяват да върнат човешкия си облик.

Дублаж

 

22.40 – СВЕТЦИТЕ ОТ БУНДОК /САЩ, Канада, 1999 г/

– BOONDOCK SAINTS

Сценарист: Трой Дъфи. Режисьор: Трой Дъфи. Оператор: Адам Кейн. Музика: Джеф Дана.  В ролите: Уилем Дефо, Шон Патрик Фланъри, Дейвид Дела Роко и др.

Гледай видео анонс онлайн

Двама ирландски братя убиват мафиотски босове, което ги превръща в герои. Двамата виждат в това Божията намеса и продължават с елиминирането и на други гангстери. Инспектор Грийнли /Уилем Дефо/ разследва убийствата, но колкото повече улики събира срещу братята, толкова повече се засилва убеждението му, че те всъщност вършат добро дело.

субтитри

 

НЕДЕЛЯ – 18.08.2013

09.25 – Лятна киноваканция: ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО /България, 1980 г/ – 20 епизода

6 еп. –  ПОСТНОЯДКА – По примера на своя съседка, баба Цоцолана решава да стане вегетарианка, за да отслабне. Заедно с патиланците отива в гората, да намере коприва. И така започва следващото приключение.

 

13.55 – Лятна киноваканция: СИНЬО ЛЯТО /Испания, 1981 – 1982 г/ – 19 епизода

10 еп – Пещерата на зелената котка: Децата организират излет до пещера високо в планината. Панчо решава да изучи пещерата, влиза много навътре и се изгубва Децата организират спасителна акция.

 

19.00 – САМОТНО ДЪРВО НА ХЪЛМА /САЩ, 2009-2010/ – VII сезон – 22 х 40 мин.

11 еп: Милисънт вече има зависимост от наркотици и отношенията с приятелите й се променят. Нейтън получава предложение за отбор в Испания, а Хейли трябва да замине на турне. Предстои сериозно изпитание за тяхното семейство.

 

20.45 – ЕЪР ФОРС 2 /САЩ, Германия, 2006 г/     AIR FORCE TWO

Сценарист: Пола Голдбърг, Ана лоренцо. Режисьор: Брайън Тренчард-Смит. Оператор: Нийл Сървин. Музика: Дейвид Рейнолдс. В ролите: Дейвид Кийт, Мариел Хемингуей, Дейвид Милбърн, Джил Бенет, Сид Джаксън, Роби Магасива и др.

Гледай видео анонс онлайн

Когато самолетът на вице-президента пада в Тихия океан, близо до отдалечен остров, той е отвлечен от бунтовническа групировка за откуп. Охраняващата го агентка от Сикрет Сървис и прес секратарката трябва да проникнат в лагера и да го спасят.

субтитри

 
По темата: , , ,