Уиски фестивал с 300 марки в Paradise Center

Най-мащабният и престижен уиски фестивал в Централна и Източна Европа – Уиски Фест София 2016, ще посрещне гостите си с над 300 вида уиски

От 28 до 30 октомври 2016 година традиционният Уиски Фест София ще събере на едно място всички любители и жадни за знания и вкусове в областта на уиски културата. По време на престижното събитие, което ще се проведе в Sofia Event Center в мол Paradise Center, посетителите ще се срещнат със своите любими брандове, както и със специални дебютни предложения за България.
Организаторите на събитието са подготвили над 300 разновидности уиски на 86 различни марки, които ще се предлагат на 30 щанда. За първи път в петгодишната история на фестивала ще бъдат обособени отделна зала за ром и коняк, както и два щанда за пури.

Билети за Уиски Фест София могат да се купят през www.ticketlogic.bg, както и на място в Sofia Event Center по време на тридневното събитие. Цената на стандартния билет ще бъде 25 лева, а на премиум пропуска – 35 лева. Те осигуряват достъп до трите дни на фестивала, възможност да се опитат напитки в различните категории (в количество от половин унция), професионална дегустационна чаша, а също и каталог, описващ подробно представените вкусове и дестилерии. На място ще се продава уиски валута, която дава възможност за обогатяване на репертоара от опитани марки. В магазина на фестивала можете да закупите всички представени уискита на преференциални цени, както и специализирана литература, дегустационни чаши и аксесоари.

Майсторските класове на Уиски Фест София 2016, водени от експерти от световна класа, ще предлагат подбрани селекции от известни брандове. Темите, лекторите и самите етикети, които ще бъдат изпробвани, се публикуват на онлайн страницата на Уиски Фест София – www.whiskeyfestsofia.bg.

Пълната програма и допълнителна информация може да намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и
https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia. За допълнителни въпроси можете да се обърнете към организаторите на електронен адрес info@whiskeyfestsofia.bg.

Организаторите на Уиски Фест София призовават към спазване на Етикет и модел на поведение по време на фестивала с цел осигуряване на приятно преживяване на гостите. Те припомнят, че легалната възраст за консумация на алкохол в България е навършени 18 години – и лица под тази възраст няма да бъдат допускани на събитието.

Организаторите и всички представени марки на Уиски Фест София 2016 призовават към отговорна консумация!