Урсула и мъже в поли омайват Иван и Андрей (ВИДЕО)

Иван и Андрей се забавляваха по женски на Петльовден

На Петльовден Иван и Андрей бяха поканили трима гости, с които се забавляваха по женски и си говориха за това дали е срамно да си гей в България. Единият бе Боби Сапунджиев, който завинаги се прости с образа на Урсула, другият се чувства удобно в кожата на жена и се казва Магита, а третият е професионален фризьор и обича да облича женски дрехи – за едни той е Жоро, за други просто Джиджи.

Боби Сапунджиев сподели: „Когато „Спартакус” затвори, и Урсула умря! Урсула е моментът, в който съм правил нещата за забавление и пари!”. Боби заяви, че не е имал предложения за секс срещу заплащане, но е получавал хонорар от 3 500 лв., когато ходел да танцува в чужбина. Според него доста младежи в България се реализират по този начин за пари. Той призна, че се е влюбвал в жени, дори с „консумация” след това.

Джиджи сподели, че се появява в женски дрехи само за специални поводи и за купони. Според нея българското общество е доста толерантно към тези неща. Няма мъж до себе си. „Не мисля, че в този вид съм жена за един мъж! 25 години е твърде ранна възраст за сериозна връзка!” – смята хубавата Джиджи.

Магита пък постоянно е в образа на жена. „Нямам проблеми с родителите, брат ми и сестра ми!” – обясни Магита. В първия момент, в който се появил вкъщи като жена не го познали. Магита не иска да си смени пола и е с истинска дълга черна коса, която поддържа с маски и балсамчета. Няма привличане към жени и в живота има мъж до себе си, на когото не изневерява. Била е с много известни мъже, дори и такива от Народното събрание.

Магита много пъти е получавала неприлични предложения и най-голямата сума, която е получавала в замяна е „2 500 лв. за един раз”. Дори веднъж играла „строга господарка”. Хетеросексуални мъже често се опитват да флиртуват с нея. Магита е на мнение, че са много малко мъжете с главно „М” в България и затова често ролите в хомосексуалните връзки се редуват.

И тримата не мислят за деца, не само защото се намираме в икономическа криза, но и заради трудностите, които би им създавало българското общество. Също така са единодушни, че не чувстват 2-ри февруари като свой празник.

За финал шармантният Радо Шоу, облечен в колоритен костюм, изпя песента от едноименния филм „Кабаре” като поздрав към всички празнуващи.

Гостуването на „мачовците“:

***

На 3 февруари ( четвъртък) на Иван и Андрей ще гостуват Силвия Кацарова и дъщеря й Теди Кацарова. Двете прекрасни певици ще покажат снимки от техния личен албум, както и ще ги чуете в дует.

На 4 февруари ( петък) гост в „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде Яна Стоянова. Дамата е първият български гримьор, успял да стигне до номинации за „Оскар” като част от екипа, номиниран за  грим и специални ефекти за филма на Питър Уиър – The Way Back. Във филма се разказва за истинската история на група затворници, избягали от ГУЛАГ през 1940 година и преминали 4000 мили през планини, сняг, пустини и пр. Част от филма е сниман в България. Яна Стоянова е гримирала през цялото време 2-ма от 6-те главни актьора. В шоуто Яна ще покаже как чрез грима един актьор може да претърпи пълна визуална метаморфоза.

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов