Успехите на Андреа се оказват тесни за България – сега пък в Лондон!

Андреа с европейска премиера в Лондон – но това е само началото!

Андреа е много щастлива, че за втори път ще пее за българската общност в британската столица. Русокосото изкушение ще направи европейска премиера на песните от новия си албум “Мен си търсил” на 14 ноември.

Звездата на телевизия “Планета” ще подари незабравим купон за своите почитали в лъскавия клуб “Адженда”. В Лондон певицата ще остане целия уикенд, за да се отдаде на любимото си занимание – шопинг в най-луксозните и лъскави бутици. Освен това е обещала на екипа на телевизия “Планета” да покаже местата, където е снимала сцените от игралния филм “Мисия Лондон”. Филмовият дебют на Андреа се очаква с голям интерес да се появи на големия екран до края на годината. 


Тази есен се очертава като най-успешната за красивата изпълнителка не само в България, но и в Европа. Няколко сръбски изпълнители са хвърлили око на “Само мой” и “Tyalee” и сега текат преговори на кого да бъдат дадени правата за кавърверсии. В Турция са включили “Употребена” в музикална компилация, заедно с песни на румънските звезди Акчент и Инна.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: