Устата гостува на „Горещо“, „Горещо“ – на Сашка Васева!

„Горещо“ стартира нова сензационна рубрика „Архивите са живи!“

Тази събота, 23 януари, от 22:00 часа, специален гост в студиото на телевизионния таблоид е шампионът по брейк денс на България за 1992 г. Иван Димов, по известен като Устата. Той  коментира скандалния текст на последната си песен „Com.Press„. Устата споделя, че в нея не е правил „Com.Promisi“: „Написах си една песен, която ми се стори много забавна и виждам, че не само на мен е забавна! Разбира се, на някои не им е толкова забавна!… Получи се песен с малко по-друго чувство за хумор – не знам защо не я разбраха!“

Освен проблемите с Миро и Глория около текста Устата споделя, че има и скандал с „кървавите“ сцени от клипа към песента: „Музикалните телевизии казаха, че няма да го излъчват в този му вариант!… В киното няма кръв – има просто червена боя! Мартин Скорсезе го е казал!“

Устата е категоричен, че няма да променя нищо в клипа: „Аз този клип съм го направил така, че да го забранят!… Аз като артист съм задължен да бъда провокативен, за да имам успех.“ След първите седем години в София, които били „кошмарни“ за него, Устата се зарича да не прави никакви „com.promisi“ по отношение на това, което смята за правилно, без значение какво мислят другите.

Устата споделя, че детската му мечта е била да стане полицай. Дори кандидатства в школата в Симеоново и го приемат. Признава, че се е уплашил и предпочел да учи в УНСС, където завършва две висши образования.

Тази седмица „Горещо“ гостува на Сашка Васева, която наскоро отново бе забъркана в сексскандал. Тиражирана бе новината, че Сашка е обвинила своя колежка – Катя Близнакова – в интимност със съпруга си Христо.

Дупнишката Мадона категорично отрича това и обяснява случката с разгорещената надпревара между фолк певиците за спечелването на големите рекламни договори. Според нея „колежка без интелектуален багаж“ е искала да си отмъсти, защото Сашка е била предпочетена пред нея за рекламно лице на клиниката, на която Катя Близнакова е директор.

Сашка разкрива какъв експеримент планира с Ицо Петрофф, с когото всъщност имат много общо в миналото като мениджъри на музикалната компания на Поли Пантев. Дупнишката Мадона си припомня времето, когато е била ухажвана от Поли и разкрива колко му е струвало да си купи филипинка за цял живот.

Горещо“ стартира нова сензационна рубрика „Архивите са живи!“ и кани всички папараци, видео колекционери и видео маниаци да покажат някоя звезда такава, каквато никой не я е виждал. На адрес goreshto.video@gmail.com всеки може да изпраща своите предложения, а излъчените в предаването материали ще бъдат възнаградени.

Има ли Устата война с Миро и фен ли е наистина на Глория? Защо се разделя с Румънеца и Енчев и как започва дуетната му история със Софи Маринова? Имал ли е Устата разговор по мъжки с Дачо след раздялата им със Софи и какъв съпруг и баща е? Защо Лили Иванова лично се обадила на Сашка Васева и колко струва да си купиш филипинка за цял живот?

Видео анонс:

Виж „непорочния“ клип на Устата – COM.PRESS:

 
По темата: