Устата разносвач, Борис Дали шофьор в миналото

Родните популярни личности крият неподозирани тайни от своето житие-битие, преди да станат звезди, които пазят от настоящите си фенове. Прехранвали са се с прозаични или не толкова престижни професии, пише „Хот Арена“. Но, както се казва, няма срамна работа.

Алисия изкарвала прехраната си като продавачка на хранителни стоки. Родителите й имала магазинче, а Алисия често им помагала. Когато грабнала микрофона обаче, кариерата й на продавач приключила бързо. Днес Алисия залага на различен тип ангажименти, за да осигурява нужния си стандарт. Разчитаме да не е забравила откъде е тръгнала.

Някога Камелия е държала вместо микрофон пръчка в класната стая, защото е била учителка. Шест месеца Ками била „лелка“ в детската градина в Чипровци. Там била по заместване и напуснала, щом титулярката се върнала. За жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.

Иван Динев – Устата си докарвал допълнителни доходи като разносвач на списания. Със сигурност освен пари това му носи и контакти с медиите.

Преди да стане звезда в попфолка, Преслава е работила три години като шивачка на бельо за чуждестранни фирми. В бранша се задържала кратко по прозаичната причина, че шефовете плащали малко и нередовно. Затова и Преси заложила на музиката, където хонорарите са несравними. След 2 години вече била забелязана от Милко Калайджиев. Останалата история до днес я знаете.

Преди да грабне микрофона, Мария Илиева е била секретарка. Преди това е заработвала и като застрахователен агент. И със сигурност е успявала да накара с не малка доза чар мъжете са си купят полици.

Борис Дали е бил личен шофьор на някогашната кметица на Бобов дол. Чаровникът въртял волана в продължение на година и половина. Бил е и общински съветник в града от БСП. Борис Дали споделя обаче, че се чувства най-добре на сцената и с микрофон в ръка.

Певицата Светла Иванова е била сервитьорка, дори стриптийзьорка, преди да пробие в музикални бранш. Освен това се е изявявала и като готвач. Първото нещо, което подхваща, е надомна работа. Още 16-годишна бродира блузки, после продавала и цигари.

Инфо: Hotarena

 
По темата: ,