Устата започва да експериментира – с любовен хит и самоирония

На 10 октомври 2011 г. Устата отпразнува своя рожден ден (навършени 34 години) със специално благотворително парти, което събра на едно място много популярни лица от българския хайлайф. По инициатива на рожденика, гостите на празненството също се включиха в благородната кауза, дарявайки средства за 12-годишната Снежи, която страда от детска церебрална парализа.

Екипът на Music Space TV откъсна изпълнителя от купона за минута, за да разбере повече за предстоящите му нови проекти, както и за благородната кауза на партито.

„Имаме една готова песен със Софи Маринова, която още не сме пуснали. Към края на месеца снимам ново видео. Също така мисля и за нестандартен дует с друг изпълнител, за който не мога да споделя подрообности, защото е в начален стадий“, разказва Устата. Идеята изглежда толкова нестандартна, че очевидно изпълнителят не е сигурен дали въобще ще се получи.

Той допълни, че смята да запише две нови песни – една любовна и една, в която ще иронизира себе си. Той уточнява, че желанието му идва не заради любовни трепети, а просто му е любопитно може ли да напрани нещо различно.

„Тази вечер аз споделям празника си с едно красиво момиченце, което за съжаление е болно и ние събираме средства за нейната терапия в Израел“, допълва Устата по информация на Music Space TV.

Събраната сума в края на вечерта от 4 500 лв. е една от най-големите събирани еднолично и само за няколко часа от българска звезда за благотворителна цел.

 
По темата: