Участниците в Star Machine са избрани, на ръба на скандала!

СуперЛюбо отпада от кастинга на ТV7

Трима високооборотни артисти отпаднаха от кастинга на Star machine и TV 7. Иван Матев, който има хиляди представления в старозагорския куклен театър, а после се прочу из държавата като СуперЛюбо, се представи блестящо, но въпреки  това не стигна до финала.

Същото се случи и с Цвятко Ценов от «Етажна собственост», преминал и през желязната школа на Мариус Куркински в «Укротяване на опърничавата» в Сатирата. Най-голямата ирония беше, че сред журито е и киноас, с когото Ценов споделяше една и съща снимачна площадка на български филм. Николай Станоев се прости, поне засега, с мечтата за Холивуд. Прекалено характерният персонаж, който имаше честта да бъде убит от самия Джейсън Момоа в «Конан», не успя да продължи напред.

«Както се казва в «Шотландски боец», накрая ще остане само един”, коментира Биляна Траянова, продуцент на първото актьорско шоу в родния ефир. Дамата, която е ученичка на Стефан Данаилов, повдигна завесата на четиридневното изключително оспорвано състезание, атакувано в Модерен театър от стотици талантливи хора с различни дипломи.

“Както казваме ние,   актьорите, конкуренцията беше кървава, много сълзи и страсти бяха преглътнати. След 12-часови спорове на ръба на скандала с журито избрахме 42 от кандидатите за слава.  От тях до големия финал ще останат само 15. Ще има и отбор от 9 човека, които остават на старт в “Чакащи артисти”, защото всяка секунда ще могат да заемат мястото на всеки от първия състав.  Всички те са абсолютно равностойни – атрактивни, надарени и зрелищни.

Въпреки че популярните хора от сцената и тв екрана демонстрираха респектиращо присъствие, след тежки и емоционални дебати, изпълнени с много колебания и терзания, решихме, че ще предоставим страхотния шанс на неизвестните, на тези, които сега започват. Сред тях има студенти от различни университети, инженери, библиотекари, администратори”, разказва Траянова.

Продължението следва съвсем скоро по ТV7. Голямата награда е сбъднат блян – двегодишна стипендия във филмовата академия на Ню Йорк с лекции в студиата на Холивуд в Лос Анджелис.

“TV 7, която все по-успешно атакува челната позиция в ефира, отново ще разбие клишетата. Досега не е имало толкова грандиозен арт проект като Star machine”, категорична е Евелина Колева, изпълнителен директор на медията.

 
По темата: ,