Участвайте в конкурсите на БНТ – 24 май е скоро!


1) Детски конкурс „ЗА БУКВИТЕ“

Клиповете, които БНТ засне за конкурса, са с участието на децата от театралната група на телевизията. Конкурсът ще е детски – За Буквите, които могат да предизвикат детското въображение да се излее върху рисунка или стихче.

Желаещите могат да споделят своя 24 май с всички – в рима или с боички. Срокът за кандидатстване със стихотворения и рисунки е до 20 май на електронна поща 24may@bnt.bg или на адрес: БНТ, София 1000, „Сан Стефано“ 29.

Конкурсът е отворен за деца и ученици до 18-годишна възраст. За най-добрите ще има награди и ще бъдат поканени в празничното студио на „Денят започва“.

2) Конкурс „НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ, КОГОТО ПОЗНАВАМ”

Учителите не се забравят – оставят следа, когато сме деца, после порастваме с тях. Очакваме да споделите кои са най-добрите учители, които познавате. Оставили най-ярка следа в съзнанието ви. Участниците в конкурса трябва да разкажат за най-добрите учители, които познават. А  БНТ ще ги снима и ще ги покаже на всички на 24 май в празнично предаване.

Историите трябва да се изпращат до 20 май на електронна поща 24may@bnt.bg или на адрес: БНТ, София 1000, „Сан Стефано“ 29.

 
По темата: ,