В 4as Pik настана журналистическо-спортен „парти хаус“!

Спортно-медиен маратон в 4as Pik – Теди Джорджо надбяга с микс маратонците и „затвори устата” на журналистите

Култовият варненски клуб 4as Pik отново събра на уикенд парти куп спортисти. Тази седмица гости в храма на забавленията бяха маратонци от цял свят, които участваха в международното, балканското и държавното първенство по маратон в Каварна в събота.

Най-активни на дансинга бяха атлетите от Кения и Мароко, за които ритмите от балканския микс на DJ Теди Джорджо се оказаха много лесни за овладяване.

В 4as Pik се забавляваха и съперниците им от Холандия, Финландия, Сърбия и Гърция.

Българските участници бяха в компанията на вицепрезидента на родната федерация по лека атлетика Тони Бонов, съпругата му Ивета, треньора на националите Иво Лазаров и лекаря на отбора д-р Георги Максимов, главния организатор на парти групата. Неразделна част от купона на спортистите бяха представителите на медиите, сред които журналисти от bTV, БНТ, Sportal.bg и Deltanews.bg.

По-късно към партито в 4as Pik се присъедини и гуруто на спортната журналистика Краси Минев заедно с президента на Българска федерация по тенис Стефан Цветков, които бяха любезно посрещнати от главния мениджър на 4as Pik и Arro Dance Дидо Цветанов.

Събота вечер беше белязана и с чаровното присъствие на красавицата от ТВ „Черно море” и предаването „All inclusive” Дими Друмева в компанията на няколко Мис Варна, сред които Снежи Касабова, Ирена Иванова и момичета от модния подиум.

Уикенд партито в най-спортната дискотека на България продължи до ранни зори с шестчасовия балканския сет на резидент диджея на клуба Теди Джорджо и много музикални поздрави за рожденика в екипа – DJ Little Chocolate.