В атака на Лоренцо – MP3 и видео Фен ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-RQ2OtqSOJA

Потърси MP3

„В атака“. Така е озаглавено новото самостоятелно парче на Лоренцо – синът на Софи Маринова. От 5 юли видеото се излъчва в ефира на Фен ТВ.

Младият изпълнител дебютира в клиповете на известната си майка и вече има зад гърба си една песен – „Много ясно“. „В атака“ обаче е първият самостоятелен проект на Лоренцо, който има и видеореализация.

„Исках да се включа в песента поне с вокали, но Лоренцо категорично отказа. Той иска всичко да си прави сам. Не иска да говорят, че аз го бутам.“ – споделя Софи Маринова. И допълва, че не е присъствала на снимките на видеоклипа. Отишла е само в началото и в края на снимачния ден, за да поздрави екипа. Артистичен, усмихнат и освободен, Лоренцо се справя без проблем с ролята си и снимките минават бързо и безпроблемно. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси.

Партньорка в клипа на талантливия младеж е Биби, която е модел и също се занимава с музика. Лоренцо лично я кани да вземе участие във видеото.

„Държах майка си настрани. Всичко решавах сам. Показах ѝ само финалния вариант на клипа и я попитах все пак дали ѝ харесва.“ – смее се Лоренцо.

„В атака“ е по музика и аранжимент на Спас Лазаров, а текстът е на Лора Димитрова. Видеото е достъпно в официалните канали на Фен ТВ в You Tube и Vbox7.