В „Горещо“: Борис Дали е кръстил сина си на… Красьо Черничкия!


Как от дърводелец се става поп-фолк звезда?

Тази събота, 12 юни, от 22:00 часа, специален гост в студиото на телевизионния таблоид е човекът, с когото заспиват много от любителките на поп-фолка – Борис Дали.

Той ще разкаже как от дърводелец в семейната работилница за мебели, през шофьор на кметицата на Бобов дол и общински съветник се става секс символ в поп-фолка.

От малък Борис Дали (на снимка 1 – със съпругата си, а малкият Красьо е на снимка 2) работи в семейната работилница за мебели в Бобов дол и сам прави маси, столове, кухненски шкафове и пр. Дори има модели, които сам е проектирал.

„Ако поиска сега някоя фенка, мога да й направя една спалня!” – казва Борис Дали, въпреки че вече от години не използва този си талант и обещава на водещата на „Горещо” лично да й направи спалня по негов модел.

Всеки певец има нужда от муза, а музата в живота на Борис Дали се казва Лили. Двамата са заедно вече десет години, имат и дете.

Борис Дали признава, че двамата не били решили предварително как ще се казва детето им и когато преди три години и половина се ражда синът му, той решава да го кръсти на първия човек, който му се обадил, за да му, честити – приятелят на Магда, Красимир. Двамата се запознават покрай колежката му.

„Той е един прекрасен човек – много готин пич!” – споделя Борис Дали какъв приятел е Красьо Черния и признава, че скоро не са се чували: „Аз не съм му звънял умишлено с тия неща, защото какво ли не му е на главата – тези неща, които се изписаха… Само му е до песни и до поп-фолк!”

Другата страст на Борис Дали, освен музиката, са екстремните спортове – бързите мотори, скоковете с парашут, самолетите. Дори признава, че понякога сам пилотира самолета.

Какви са отношенията на Борис Дали с колежките му Преслава и Галена? Как се ражда триото му с Коцето и Илиян? Какво каза Коцето по телефона за предстоящата си сватба през септември и потвърди ли слуховете, че кумове ще са Коко Динев и Преслава? Може ли днес да се сдобием с маса „Борис Дали”?

Всичко това само в „Горещо”. А под надслов „Бай Ганьо е жив” бигбрадърът Недялко разказва за невероятните си приключения с Риана.

„Горещо” – събота, 12 юни, 22 часа по Нова телевизия

Видео анонс:

Снимки: Planeta.TV

 
По темата: ,