В играта с Дани Петканов – гледай онлайн

„В играта“ е името на шоуто, с което младоженецът от последния сезон на „Вип Брадър“ Дани Петканов ще скъса с имиджа си на Лудия репортер. Любимият на Александра Богданска дава заявка, че дебненето на необвързани студентки пред УНСС ще остане в миналото му, като в новото си предаване той ще заложи на интервюта и дуели с интересни събеседници.

Окончателната дата на премиерата все още не е обявена, но се предполага, че първият епизод на „В играта“ ще се завърти в онлайн платформата Vbox7 най-късно в началото на февруари.

„Тук важното е да видим госта в нестандартна обстановка и крайна ситуация. Дани играе напълно наравно заедно с госта във всяка една игра“, издават от екипа на продукцията.

Заедно с Богданска все по-често вече обмислят и опцията да се сдобият с наследник. След като си казаха заветното „да“ в любовното гнездо на Големия брат през октомври, двамата се надяват първата им рожба да е мъжка. Талисманът на националите ни по баскетбол и репортерът си пожелават в семейния им дом да тичат общо три дечица.

Гледай видео запис онлайн

Инфо: Агенция Монитор