„В неделя с…“ закрива сезона! Гостуват Теодора, Божидар Димитров и…

Шампионски финал на сезона „В неделя с…” по БНТ

На 6 юни, от 11:00 ч.  предаването „В неделя с…” ще бъде посветено на шампионския финал на сезона.

След 80 шампионски предавания на „В неделя със”, постигнати с висок рейтинг, качествена игра и феърплей, екипътзавършва там, където започна – на върха!

С участието на музикантите Йоанна и Дийп зоун проджект, Тони Димитрова, Хайгашот Агасян, група Дърти Пърчис и Остава и Теодора.

Телевизионните звезди Юлияна Дончева, Ути, Влади Въргала и участниците от „Фамилия БНТ”.

За студиата на Мондиал 2010 – Методи Манченко, Петя Дикова, Камен Алипиев, Ели Гигова.

Специален гост ще бъде министърът без портфейл Божидар Димитров.

Атанас Семов и Харалан Александров за топлата връзка между политиката и телевизията.

Примата на Diapason Records Теодора ще разкаже за актуалните новини около себе си, но основната тема на разговора ще бъде фолклорната музика, към която талантливата певица винаги е имала пристрастия.

Синеоката красавица за първи път ще гостува в предаването на Димитър Цонев и е особено щастлива, че ще има възможност да вземе отношение и да сподели своето мнение за фолклорната музика. Теодора е завършила училище с профил народно пеене, а също така няколко години е била солист в ансамблите „Нефтохимик” и „Странджа”. Хитовата певица никога не е крила, че има пристрастия към фолклора, въпреки че е позната за публиката като поп-фолк изпълнителка. Звездата на Diapason Records ще поздрави зрителите на БНТ 1 с една от любимите си македонски песни.

Любовта на Теодора към народната музика е причината едновременно със своите поп-фолк проекти, тя да работи усилено и върху създаването на първия си фолклорен албум, който ще включва песни от всички области на България.

«В неделя с..» , 11:00 часа, по БНТ!