В рая на Кали и Константин – MP3 и видео Планета ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=C1vZLTzuk-s

Потърси MP3

Най-новата песен на Кали, озаглавена “В Рая“, вече радва почитателите на поп фолка в PlanetaOfficial и в ефира на музикалните канали с марката “Планета“. Интерес към парчето предизвика и специалното участие на Константин, а ако съдим по гледаемостта още в първите часове, близо 200 хиляди, музикалният проект определено се очертава като един от хитовете на сезона.

По новото парче изпълнителката работи с Радомир Кишев – музика и аранжимент, Петя Радева – текст, а режисьор е Людмил Иларионов – Люси.

“Направих една песен, която разказва за това какво се случва в нощните клубове – като добро настроение на хората, какво искат да им се случи и какви са им очакванията… Включих и Константин в тази песен, за което му благодаря. Той даже направи едно голямо соло – толкова е талантлив, а и неговия глас носи тази емоция и настроение, които исках да пресъздам с песента и мисля, че се получи“, сподели Кали в ефира на телевизия “Планета“.

Тя допълва, че специално за снимките на видеоклипа е посетила танцовото студио на хореографа и ръководител на балет Ню Екс – Десислава Вълкова, упорито са работили и са създали специална хореография за проекта.

Инфо: Planeta.TV