„В реда на нещата“ на Били Хлапето и Михаела Филева – видео премиера

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=4lnq6axpQGk

Били Хлапето издаде едноименния си сингъл “В реда на нещата” от дебютния му албум и видеото към него.

Парчето е с невероятната Михаела Филева, като и този път Хлапето ни доставя ударна доза качествен звук и оригинален текст.

Автори на музиката са Algoriddim, Били Хлапето и Графа, а на текста – Били Хлапето, Графа и Илия Григоров.

Видеото към парчето е дело на Bashmotion, който се е постарал сюжетът да е с изненадващ край.

Официална прес информация –

Хитовият дует – Били Хлапето и Михаела Филева

Само седмица след излизането на дебютния албум на Били Хлапето, едноименният сингъл “В реда на нещата” с Михаела Филева се превърна във фактор в българския ефир и интернет. Доказано успешната комбинация от Били и чаровната изпълнителка заработи отново в полза на стотиците положителни коментари на феновете им в интернет, сред които“Супер клип и много добра песен! Евала хора, много успехи и дай Боже все така да ни радвате! Искаме си хубавата музика – връщате ни я!”, “…тези двамата нямат лошо парче в дует са много добри…”, “Били както винаги прави хубави тракове ! Продължавай все така напред и нагоре”

Авторите на музиката в парчето са Algoriddim, самият Били и Графа, а текстът е написан от Били Хлапето, Графа и Илия Григоров. Видеото към песента е заснето от Bashmotion. Тракът ще бъде представено и в предстоящото турне на The Voice, където освен Били и Михаела, участват ВенЗи, Дивна и Прея като представители на Монте Мюзик. The Voice Tour стартира на 4-ти юни в София.

“В реда на нещата” е петия сингъл от албума на Били Хлапето със същото заглавие, който излезе на 21-ви май. Рапърът е работил по дебютния си албум две години, като има дейно участие във всяка песен и като композитор. Музикален продуцент на проекта е Владимир Ампов-Графа, а разпространител и продуцент е Монте Мюзик.

Били Хлапето е добре познат с хитовете си “Башмайсторска” с Dim4ou и Lexus, “Когато ти трябвам” с Михаела Филева, “Както искаш” с Графа и “Корпус за бързо реагиране” с Lexus. Новият му дует с прелестната Михаела Филева вече се върти в българския ефир и безспорно ще стане една от песните на годината. Албумът “В реда на нещата” може да се поръча от официалния сайт на Монте Мюзик или да се купи от националната търговска мрежа.