Валентина и Ерик гостуват на „Авантюра“ . предаването е рожденик!

„Авантюра” става на 7 – Валентина и Ерик гостуват в понеделник

Валентина и Ерик ще бъдат гости в предаването „Авантюра” по Радио Романтика на 08.02.2010 /понеделник/. Звездите на Diapason Records са сред популярните личности, които ще гостуват в любовната игра дни преди рождения й ден – Свети Валентин.

Талантливите изпълнители ще с включат в  инициативата на радио Романтика – „Любовта е в твоите ръце”, посветена на Деня на влюбените и 7-ия рожден ден на „Авантюра”. Актуалният дует в попфолка този път няма да разказва толкова за музикалните си проекти, а ще насочи вниманието си към темата за любовта. Изпълнителите на набиращия все повече популярност хит „Ти ли?” ще обсъдят с водещия Димитър Геновски своите виждания за авантюрите и любовта въобще.

Всеки, който желае, би могъл да се включи в предаването и да зададе в ефир въпросите си към звездите на Diapason Records – Валентина и Ерик на телефон 02/ 975 82 70 или на efir@romantikafm.com.

Не пропускайте Валентина и Ерик в предаването „Авантюра” по радио Романтика на 08.02.2010 /понеделник/ с начален час 18.00 часа.

Виж Валентина и Ерик – „Ти ли?“:

 
По темата: