валентина мина в отбора на блондинките – отива й!

Валентина стана блондинка

Екзотичната красавица Валентина промени тотално своя имидж и мина в графата на блондинките. Изпълнителката на DIAPASON RECORDS заложи на различен външен вид специално за новото си видео.

Певицата на „Слаби ангели” реши да експериментира с визията си, тъй като иска винаги да изненадва феновете си с нещо ново, а пък и на нея самата й бе интересно как ще изглежда с променена прическа.

„Досега винаги съм била с тъмна коса. Никога не съм била руса. Честно казано, до последно не знаех какво точно ще се получи. Хем ми беше интересно какъв ще е резултатът, хем бях леко притеснена от тази драстична промяна. Но определено това, което се получи, ми допада.”, споделя със задоволство атрактивната Валентина.

Преди да седне на стола във фризьорския салон, възнамерявала да запази визията само до приключване на снимките. После толкова се харесала с новия си имидж, че решила да остане така.

„Установих, че дори и малка промяна във външния вид винаги се отразява добре на тонуса, зарежда те с позитивна енергия. Мисля, че това важи не само за мен, но и за повечето жени.”, казва с усмивка тя.

Валентина обещава новата й песен и видео да са също толкова различни, колкото и новата й визия.

„В новия ми клип, ще ме видите в доста интересна светлина Стайлингът наистина е много впечатляващ. А и самото парче е доста по-динамично от предишните ми песни „Любов отрова” и „Слаби ангели” и се надявам да се хареса на хората. Очаквайте видеоклипа до броени дни в ефира на Фен ТВ.”.

А дотогава, виж „Слаби ангели”

 
По темата: