Валентина се пази за нов клип – дори на кънки не смее да се качи!

Валентина мечтае да се качи на кънки

Певицата отлага първия си опит на леда заради клип, който ще е огромна изненада

Валентина винаги е мечтала да се научи да кара кънки. Изпълнителката на Diapason Records е твърдо решена най-накрая да опита късмета си на леда. Единственото, което я възпира засега, са предстоящите снимки на поредния й видеоклип, за който държи да е в идеална форма.

Екзотичната певица винаги се е възхищавала на фигурното пързаляне, което намира за най-красивия спорт, макар и никога да не го е тренирала.

„Започнах да пея от 10-годишна по заведения и сватби със семейството ми и нямаше как да се занимавам с какъвто и да е било спорт.”, спомня си хубавицата.

Другата причина да не се отдаде на физическо натоварване е травма на крака, която не й позволява активно занимание със спорт.

„Не мога да практикувам всеки ден, но нямам лекарска забрана да го правя за удоволствие понякога.”, допълва тя.

Тази година Валентина е твърдо решена да се пробва на леда. Изпълнителката на „Боли ли?” обаче мисли да изчака няколко дни, преди да се пробва на пързалката, защото й предстоят снимки на новия й клип, който, обещава тя, ще бъде голяма изненада за почитателите й.

„Ще поотложа малко преди да се кача на кънки, че току-виж станало нещо и взема да се контузя. За мен е много важно да бъда в отлична форма за снимките на видеото. След като приключа, възнамерявам най-накрая да реализирам своята мечта и да видя дали ме бива в кънките.”, категорична е Валентина.

Виж Валентина – „Боли ли?”: