Валери Божинов с покана за трансфер в „Челси Вързулица“ – видео

Поканиха Валери и Николета в „Челси Вързулица“

Гледай видео запис от репортажа онлайн

Българският отбор от „световна величина“ „Челси Вързулица“ покани Валери Божилов да рита с тях. В предаването на БНТ „Неделя X 3“ Мария Силвестър направи страхотен репортаж за местния селски тим, който мечтае да прилича на прочутия английски отбор, собственост на милиардера Роман Абрамович. Вързулица обаче има няма трима играчи на кръст и то не са от селото, затова имат нужда от нови кадри. Това не им пречи обаче да имат фен страница във Фейсбук – може и да е селски тим, но с амбицията да стане от световна величина, нали затова е кръстен на „Челси“.

Затова председателят на „Челси Вързулица“ Иван Иванов покани най-официално пред Мария Силвестър Валери Божилов да се присъедини към тях. Нещо повече, дори предложи една от местните „хасиенди“, за да се приютят с Николета Лозанова. И макар, че стадионът на селото няма нищо общо с този на „Челси“, тревясал е, съблекалните са разрушени, на местните футболисти ентусиазъмът им може да се окаже в пъти по-голям от този на световните футболни звезди. Особено като вземем предвид факта, че ритат за кеф, а не за пари!

Така че нищо чудно Божинов да се замисли за атрактивното предложение и да зареже Лисабон заради далеч по-приятелски настроената Вързулица, в която футболът не е бизнес, а идея и удоволствие!

Инфо: Агенция Дартс нюз