Валери и Николета на Малдивите за ужас на Алисия

Раздяла ли?! Това, което виждаме на снимките, е всичко друго, но не и двойка в развод. Напротив – това прилича на третата сватба на пловдивската красавица Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов, която се състи сред приказната природа на Малдивите.

Припомняме, че НиЛо и Валери вече се ожениха с екзотичен ритуал на остров Бора-Бора, като месец преди това сключиха официален брак в България. Днес обаче двамата се плацикат в кристалните води на океана, докато у нас студът сковава всичко.

Самата Николета публикува снимки от щастливото събитие в профила си в социалната мрежа.

Двамата с Валери заминаха на ваканцията миналата седмица, а Лозанова написа следното към фотоса: „Добре дошла“ съм на Малдивите“.

„Добре дошла“ е заглавието на новата песен на певицата Алисия, бившата съпруга на футболиста Валери Божинов.

Но задявките на Николета не спират дотук. При споделянето на нова снимка от приказното кътче, Николета написа – „Беше права, „че е верен, мила, той на стила си“ да ме обича и прави щастлива…“.

Цитатът отново е директна задявка с Алисия. „Казах ти, че е верен, мила, той на стила си – беше с мен, като се влюби в теб и … ето как взе ти ролята друга някоя.“. Това гласи началото на бъдещата песен на Алисия, а после „намигването“ на певицата към Лозанова продължава с още по-голяма сила, като се изтъква, че Лозанова е след нея в списъка на бившите.

Предполагаме какъв ефект са оказали жлъчните думи на Николета върху самата певица, но пък тя си го е заслужила десетократно, тъй като също не пести обидите и сарказма си по отношение на Лозанова, тоест Божинова.

Николета и Валери са сам сами на Малдивите и се къпят в щастие, докато сладката им щерка Никол е оставена на грижите на своите баби.

А феновете на красивата двойка умират от кеф, че любимците им най-после намериха отново пътя един към друг и новината за развода им остава само лош спомен.

По инфо на Kliuki.bg