Валя и Моро от „Къртицата“ превземат Европа в ново смешно шоу

Валя и Моро превземат Европа от юни по TV7

Любимците на народа се впускат в приключението на живота си – шеметна обиколка на най-големите европейски столици

Валя и Моро, колоритното ромско семейство от първи и втори сезон на Къртицата“, са главните герои в най-новия риалити проект на TV7„Валя и Моро превземат Европа. По време на шоуто те ще посетят най-големите европейски столици, ще изпълняват разнообразни мисии и задачи, без при това да знаят и дума английски или друг чужд  език. Колоритното семейство никога до днес не е напускало пределите на родината, двамата не са летели и със самолет. Техният неподправен маниер на общуване и характерен манталитет са гаранция за това, че не само ще попаднат в много трудни ситуации, но и ще открият невероятни начини да се измъкнат от тях. Снимките на шоуто започват на 1-ви май, когато Валя и Моро ще потеглят на първата си задгранична мисия.

За всяко от своите пътувания Валя и Моро ще потеглят от дома си в Златица и ще отлитат за различен европейски град. Сред дестинациите им са Лондон, Париж, Рим, Виена, Прага, Берлин, Барселона, Истанбул, Брюксел, Амстердам. Навсякъде те ще получават специфични задачи, свързани с туристическите забележителности на съответния град, а като за начало – ще трябва да намерят начин сами да стигнат от летището до хотела си. От успеха им ще зависи бюджета за следващите мисии.

Ден преди голямото пътешествие Валя и Моро стягат куфарите и се питат: кога е по-страшно – когато самолетът излита или когато каца? Зрителите ще видят отговора през юни, само по TV7.

Продуцент на шоуто „Валя и Моро презвемат Европа“ са Междинна станция и Superfly. Компаниите реализират поредица успешни проекти за TV7, сред които „Къртицата“, „Следващият, моля“, „Поверително от N.L.и др.