Валя става все по-секси, сайтът й – все по-готин!

Официалният сайт на Валя с обновена визия и нови екстри

Във втория месец на 2010 година, официалният сайт на Валя –  www.valiamusic.com, се сдоби с чисто нова и модерна визия.

Идеята за нов дизайн се роди малко след като изпълнителката на хита „Судбо моя” ни изненада с новата си провокативна визия – скъсена коса и нов светло рус цвят.

В обновения уеб сайт посетителите могат да намерят пълната автобиография, както и дискографията през годините на изпълнителката.

Място в новия сайт намират също новини, снимки и видеоклиповете на Валя.

От www.valiamusic.com почитателите ще могат първи да научават за предстоящите събития около звездата. В сайта е публикуван и линк към страницата на Валя във Facebook, където се присъединяват нейните фенове.

Междувременно в последните месеци редом с изявите Валя залягаше и над учебниците, което й донесе успешно завършване на зимния семестър на втората година като студентка. Талантливата певицата учи „поп и джаз пеене” в „Нов български университет“.

Както всяка година, така и тази,  Валя ще посрещне Свети Валентин в работна атмосфера. Певицата е поканена в град Русе на винена вечер в механа „Чифлика”. Акцентът на вечерта ще е представянето на вината „Дивес”.

Денят на влюбените – 14-ти февруари е един от тези, в който Валя получава най-много поздравления за именния си ден. Пожеланията валят от роднини, почитатели, колеги и приятели на талантливата певица.

Виж хита на Валя – „Судбо моя“:

 
По темата: ,